Sistem Fixare Schela Metalica Electropalane

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Sistem Fixare Schela Metalica Electropalane, un produs Officine Iori. Fixare pe schela metalica electropalane scfx suport fixare electropalane fixare pe schela pentru electropalanele fixare prin clema pe brat. fabricat in italia accesori omologat. achizitia electropalanelor punem la dispozitia dvs. si schemele accesoriilor productie in regim propriu. Categoria Accesorii Electropalane. Pentru preturi avantajoase vezi Accesorii Electropalane Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Electropalane:
Electropalan Macara Cablu Monofazic
Electropalan Macara Cablu Monofazic

Caracteristica distinctiva a acestui electropalan este sistemul de macara electrica cu brat rotativ la 360 de grade, care ofera o versatilitate extrema de utilizare. Aceasta functie permite operatorului..
Electropalan Macara Cablu Trifazic
Electropalan Macara Cablu Trifazic

Electropalanul este conceput pentru a oferi un grad inalt de versatilitate. Bratul are capacitate de rotatie la 360 de grade, ceea ce permite utilizarea sa in diverse aplicatii si zone de lucru. Suportul..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

In ceea ce priveste accesorii, setul de livrare include ochelari de vizualizare laser, un ham de umar pentru a usura transportul si o valiza de transport, asigurand astfel protectia si transportul in conditii..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Setul de livrare include doi acumulatori 18V/5Ah, care ofera o alimentare de lunga durata. Un incarcator rapid este inclus pentru a reincarca acumulatorii intr-un timp scurt. O valiza de transport este..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Aceasta foarfeca electrica este ideala pentru profesionisti dar si pentru pasionatii gradinaritului. Cu o eficienta ridicata la taiere si functii precum pornirea Soft Start si ungerea automata a lantului,..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Ciocanul rotopercutor are o capacitate de gaurire maxima de 35 mm in beton si de 90 mm cu coroana. Cu o energie de impact de 6,3 J, este potrivit pentru aplicatii mai grele in constructii...
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Producatorul a inclus in setul de livrare accesorii si unelte utile. Setul include o dalta spit de 280 mm, un maner lateral de forma D (417003-1), un tub de vaselina), o laveta si o valiza de transport...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.