Scara Schela Mobila Aluminiu

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Scara Schela Mobila Aluminiu, un produs Krause. Scara schela mobila corda, aluminiu, trepte krause maxima lucru schela. platforma. set livrare doua laterale cate trepte podest, doua diagonale rigidizare krause dispune traditie p este in domeniul productiei si comercializarii sistemele scari si schele. Fabricata in din aluminiu cea mai buna calitate, conform normelor in vigoare. Corespunde standardului scari. Schela mica folos este si laterale doua scari, utila in aplicatii casnice si mici meseriasi. Platforma schelei se fixeaza pe treptele scarilor,m putind fi astfel folosita si schela si pe trepte, putind egaliza diferentele nivel. Platforma rezistenta la apa si suprafata antialune care. Travese stabilizare robuste. folositade asemenea si scara simpla bucati separate, scara sau scara culisanta. Traverse mari stabilizare, prevazute capace bimaterial aderente, antialune care. Trepte profilate pe toate partile, lucru sigur in orice pozitie chiar si pe scara umeda. Categoria Schele. Pentru preturi avantajoase vezi Schele Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Pe langa avantajele mentionate mai sus, placa are specificatii tehnice solide. Motorul Honda GX160 pe benzina are o putere de 4.1 kW si o turatie de 3200 rpm. Frecventa de lucru este de 5400 vibratii pe..
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Masina de sablat este o masina eficienta si usor de utilizat, potrivita pentru diverse aplicatii, cum ar fi curatarea, sablarea, microsablarea, restaurarea si gravarea oricarei suprafete. Cu diversele..
Placa Compactoare Rotunda
Placa Compactoare Rotunda

Placa compactoare rotunda este o masina compacta si manevrabila utilizata in principal in locuri unde spatiul este limitat, cum ar fi transeele de cablu. Placa de baza aproape rotunda ii confera manevrabilitate..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Discul de taiere are un diametru de 350 mm, ceea ce permite taierea rapida si eficienta a materialului. Cu o adancime de taiere de pana la 120 mm, aceasta masina este ideala pentru lucrarile care necesita..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Placa poate fi personalizata cu accesorii suplimentare, cum ar fi un kit de roti integrate pentru a facilita deplasarea sau un tampon poli pentru compactarea pavelelor. Este echipata cu un motor Honda..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, acesta are o capacitate de gaurire de pana la 40 mm pentru burghiu si pana la 105 mm pentru corona. Frecventa batailor variaza intre 1450 si 2900 de lovituri..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Setul de livrare include un bolt, o cheie, trei distantiere si o valiza de transport. Aceste accesorii completeaza utilajul si faciliteaza utilizarea si transportul acestuia...
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Calitatea ridicata a acestui aparat poate fi observata inca de la prima utilizare. Sudura finala obtinuta este impecabila, neteda si stabila, oferind rezultate evidente imediat dupa terminarea lucrarii...
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este o unealta puternica si versatila, potrivita pentru o gama larga de aplicatii in constructii si lucrari de renovare. Are o putere absorbita de 1510 W, ceea ce-l face potrivit..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi

In ceea ce priveste datele tehnice, fierastraul are o putere de 1150 W si o turatie in gol de 3200 rpm. Dimensiunea lamei este de 260 mm, iar diametrul interior al gaurii de prindere este de 30 mm...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.