Profil Lateral Masa Lucru

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Profil Lateral Masa Lucru, un produs Raimondi. Profil lateral profil lateral masa lucru si plus. Profilul lateral se conecteaza la partea scurta tabelului oferind un suport continu scor taiai partea scurta placii adica taiai latura unei placi de. Disponibil pe doua lungimi. urmare, potrivit chiar cele mai mari placi. Recomandam utilizarea versiunii doar plus. Versiunea se potrivete atat mkii, cat plus. Liber glisa inauntr in afara mesei cand montat astfel incat sau interfereze operatorul atunci cand are nevoie ele. Categoria Mese Lucru.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Aceasta masina de sablat are o greutate de 25 kg si dimensiuni de 50 x 60 x h 105 cm, astfel incat poate fi usor de manevrat si de depozitat in spatii limitate. Pentru a garanta o functionare optima, masina..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Masina de taiat materiale si placi este un echipament puternic si versatil, ideal pentru toate tipurile de placi ceramice, gresie, placi de portelan si materiale de constructii cum ar fi caramida, tigla..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Masina de taiat asfalt beton este alegerea perfecta pentru profesionistii din domeniu, deoarece ofera performanta, precizie si durabilitate. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea lucrarilor, acest..
Masina Polisat
Masina Polisat

Masina de polisat vine echipata cu o perie de polipropilena si un recipient de apa de 13 litri. Peria de polipropilena este ideala pentru curatarea eficienta si sigura a suprafetelor. Recipientul de apa..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Placa compactoare vibranta este o unealta de inalta calitate utilizata pentru compactarea in zone inguste. Unul dintre aspectele distincte ale placii vibrante este greutatea sa redusa semnificativa. Ingineri..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica este o alegere ideala pentru cei care cauta o masina performanta, eficienta si usor de utilizat pentru gaurirea in otel. Cu caracteristici si accesorii de calitate,..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul compact al acestui compresor a fost gandit special pentru a economisi cat mai mult spatiu in atelier. Astfel, indiferent cat de mic sau aglomerat este spatiul de lucru, compresorul se va integra..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Masina de taiat zidarie, cu o putere absorbita de 2150 W, este perfecta pentru executarea precisa si rapida a canelurilor in zidarie. Functia Soft Start asigura pornirea lenta a masinii, protejand astfel..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Aceasta masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj este construita pentru a fi rezistenta si fiabila in timp, chiar si in conditii grele de lucru. Aceasta poate fi utilizata pentru realizarea de gauri..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este o alegere excelenta pentru cei care cauta unelte puternice si fiabile pentru lucrari de constructii si renovari. Cu caracteristicile sale avansate si performantele ridicate,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.