Set Powerpack

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Set Powerpack, un produs Milwaukee. Setul PowerPack include incarcator acumulator, masina de gaurit cu percutie, masina de insurubat cu impact, ciocan rotopercutor, polizor unghiular, acumulatori, valiza de transport tip carucior.

Incarcatorul acumulator este utilizat pentru incarcarea acumulatorilor Li-Ion de 18V inclusi in pachet. Masina de gaurit cu percutie are o turatie reglabila la mersul in gol intre 0 - 550/ 0 - 2000 rpm si o deschidere a mandrinei de 13 mm. Poate gauri lemn cu un diametru maxim de 89 mm, otel cu un diametru maxim de 16 mm, si zidarie cu un diametru maxim de 16 mm. Cuplul maxim oferit este de 135 Nm.

Masina de insurubat cu impact are o turatie reglabila la mersul in gol intre 1700/2000/2500/2000 rpm si o rata de impact intre 2400/2600/3100/2600 ipm. Cuplul maxim variaza intre 40/120/300/120 Nm. Este dotata cu un cap insurubare de 1/2 inch. Ciocan rotopercutor are o energie de impact de 2.5 J conform standardului EPTA si o frecventa a percutiilor de pana la 5100 bpm. Poate efectua gauri pana la un diametru maxim de 30 mm in lemn, 13 mm in otel si 26 mm in beton. Vibratiile in gaurire sunt de 8.9 m/s², iar in daltuire de 9.5 m/s2.

Polizorul unghiular are o turatie la mersul in gol de 8500 rpm si este prevazut cu frana. Este dotat cu un comutator Deadman si o piulita cu flansa pentru schimbarea rapida a discului. Diametrul maxim al discului este de 125 mm. Setul include 3 bucati de acumulatori Li-Ion 18 V 5.0 Ah cu o capacitate de 5.0 Ah, care pot fi utilizati cu toate produsele incluse in pachet.

Valiza de transport tip carucior este o valiza robusta, rezistenta la socuri si apa, cu manere retractabile si roti, care faciliteaza transportul tuturor produselor. Setul PowerPack functioneaza cu alimentare pe baza de acumulatori. Setul beneficiaza de o garantie de 2 ani pentru persoane fizice si de 1 an pentru persoane juridice. Categoria Masina Gaurit.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice:
Ciocan Demolator Motor Fara Perii
Ciocan Demolator Motor Fara Perii

Unul dintre avantajele principale ale acestui ciocan demolator este motorul fara perii, care asigura un timp maxim de folosire intre servisari. Acest lucru elimina necesitatea de a opri lucrul pentru a..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are doua functii de operare: rotatie cu percutie si daltuire. Aceasta il face potrivit atat pentru lucrarile de gaurire, cat si pentru cele de daltuire.Este potrivit pentru burghie..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Lungimea totala a ciocanului demolator este de 528 mm, iar greutatea neta este de 8 kg. Acesta are un design compact si ergonomic, permitand utilizatorului sa manevreze usor echipamentul si sa lucreze..
Compresor Ulei Doi Cilindrii
Compresor Ulei Doi Cilindrii

Compresorul cu ulei cu doi cilindri este un echipament robust, ideal pentru utilizarea in domeniul reparatiilor auto si pe santiere de constructii datorita rezistentei sale la conditii grele de munca...
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este o alegere excelenta pentru cei care cauta unelte puternice si fiabile pentru lucrari de constructii si renovari. Cu caracteristicile sale avansate si performantele ridicate,..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Acest fierastrau este conceput pentru a realiza caneluri precise si rapide in zidarie. Functia de pornire lenta, numita Soft Start, asigura protectia masinii si a retelei electrice, permite o pornire lenta..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.