Pompa Airless

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Pompa Airless, un produs Titan Wagner. Echipament abur decopertarea tapetului echipament robust si fiabil design placi vaporizare dure si usoare pot penetra mai multe straturi tapet utilizarea echipamentului facila, fara efort prietenos mediul se utilizeaza apa, fara fi nevoie produse chimice furtun abur izolatie termica, furtun integrat si rola cablu alimentare depozitare si transport cadru treapta incorporata, patentat, ajuta la accesarea peretilor si tavanelor inalte, fara fi nevoie scara din aluminiu de., volt pvaporiz si capacitat rezervo ap. Autonom apr. Incalz lung aliment lung furtun flexi greutate. Categoria Pompe Zugravit. Pentru preturi avantajoase vezi Pompe Zugravit Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Masina de sablat este o masina eficienta si usor de utilizat, potrivita pentru diverse aplicatii, cum ar fi curatarea, sablarea, microsablarea, restaurarea si gravarea oricarei suprafete. Cu diversele..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Cablul nu este inclus, iar masina functioneaza cu discuri cu diametru de 300 sau 350 mm (care nu sunt incluse). Aceasta masina este un instrument puternic si versatil, asigurand taieri precise si eficiente..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Masina de taiat asfalt beton este alegerea perfecta pentru profesionistii din domeniu, deoarece ofera performanta, precizie si durabilitate. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea lucrarilor, acest..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Placa poate fi personalizata cu accesorii suplimentare, cum ar fi un kit de roti integrate pentru a facilita deplasarea sau un tampon poli pentru compactarea pavelelor. Este echipata cu un motor Honda..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Bara de ridicare este localizata central pentru a oferi o mai buna manevrabilitate si control asupra utilajului. Aceasta imbunatatire ajuta la un control mai precis al directiei si pozitionarii placi compactoare...
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Capacitate insurubare - suruburi obisnuite/de rezistenta: M12-M30/M10-M24, ceea ce face ca masina sa fie potrivita pentru o gama larga de aplicatii de insurubare. Portscula: 3/4 inch, asigura compatibilitatea..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

De asemenea, stemuitorul are o limitare a curentului de pornire, ceea ce il protejeaza si mai mult de suprasolicitare. Astfel, aparatul va functiona in conditii optime si durabile de utilizare. Stemuitorul..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina dispune de un magnet puternic care asigura o pozitionare sigura si stabilitate in utilizare. Cu forta magnetica de 950 kg, permite lucrul orizontal, asigurand o fixare ferma si precisa. De asemenea,..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Cu o presiune maxima de 10 bari si o putere de 3000 W, compresorul Guede 01747 ofera performante impresionante. Aceasta inseamna ca poate fi utilizat pentru o varietate de sarcini, cum ar fi umflarea pneurilor,..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

In ceea ce priveste accesorii, setul de livrare include ochelari de vizualizare laser, un ham de umar pentru a usura transportul si o valiza de transport, asigurand astfel protectia si transportul in conditii..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.