Panou Automatizare Generatoare

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Panou Automatizare Generatoare, un produs Konner Sohnen. Panou automatizare generatoarele hdate tehnice. Unitatea comutator transfer automat pornete automat generatorul transfera sarcina atunci cand alimentarea principala deconectata. Generatoarele benzina motorina un demaror electric sunt echipate un conector universal pini un comutator transfer automat intrare. Unitatea dispune un p care permite programarea pornirii opririi automate generatorului in caz intrerupere energiei electrice dupa refacerea acestuia. Control log programa uniti funcionare automata manuala programarea timpului pornire motorului dupa intrerupere programarea timpului incalzire motorului inainte conectarea la consumator setarea timpului funcionare demarorului monitorizarea performanelor motorului incar carea bateriei atunci cand generatorul oprit intrare pini generatoare diesel, modele, hde r. Click aici descarca manualul utilizare in lb. Romana hd. Categoria Accesorii Generatoare.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Generatoare Curent:
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare

Pentru o mai buna mobilitate, generatorul are doua roti, ceea ce faciliteaza deplasarea acestuia. Este prevazut cu doua prize Schuko de 230V 32A, pentru a putea alimenta diverse echipamente si aparate...
Generator Trifazat Automatizare
Generator Trifazat Automatizare

Un alt aspect de siguranta important este intrerupatorul de circuit, care opreste alimentarea atunci cand sistemul este suprasolicitat, evitand astfel situatiile periculoase. Generatorul este echipat cu..
Generator Trifazat
Generator Trifazat

Acest generator dispune de un sistem de demaraj electric, care este inclus in echiparea standard a utilajului. Pentru racire, se utilizeaza un sistem de aerisire. Generatorul functioneaza cu benzina, avand..
Generator Curent Trifazat
Generator Curent Trifazat

Generatorul dispune de un intrerupator de circuit, care opreste alimentarea atunci cand sistemul este suprasolicitat, astfel protejand echipamentele conectate si prevenind eventualele defectiuni...
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Nivelul presiunii acustice este de 91 dB(A), in timp ce nivelul puterii sonore este de 102 dB(A). Nivelul de vibratii este de 5.0 m/s2, ceea ce asigura un confort ridicat in timpul utilizarii. De asemenea,..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

In ceea ce priveste caracteristicile, acest mai compactor este potrivit pentru gradini si peisagistica. Datorita designului compact si greutatii reduse, poate fi utilizat chiar si in spatii inchise. Setul..
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Dimensiunea mesei fierastraului este de 493 x 300 mm, iar inaltimea de trecere maxima este de 155 mm. Latimea de taiere maxima pe care o poate realiza acest fierastrau cu banda este de 305 mm. Fierastraul..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul cu lant este o unealta puternica si precisa, care asigura o pornire lenta si protejeaza masina si reteaua electrica. Cu functii si caracteristici aditionale, cum ar fi reglarea confortabila..
Dezumidificator Profesional
Dezumidificator Profesional

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, dezumidificatorul are dimensiunile 595 x 530 x 970 mm. Poate functiona intr-un interval de temperatura cuprins intre 5-35 grade C. Capacitatea sa de rezervor..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.