Pachet Instalare

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Pachet Instalare, un produs Festool. Flexibil toate sarcinile gaurire, insurubare si asamblare set comprehensiv accesorii, cent, in cutie systaine pe langa diversi biti surubelnite si burghie sunt incluse mandrina centrot centrare bitilor, zencuitor limitator reglare adancimii si multe alte accesorii toate masinile gaurit acumulator, interfata articole incluse maner surubelnita centrot drive, mandrina centrot prinderea sculelor, dispozitiv fixare bitilor, centrot magnet, ce, port bit magnetic, lung, cent, bv ce, adaptor masina gaurit, cent, ce, zencuitor pre adancire si insurubare qce, zencuitor pre adancire si insurubare qce, capat burghi limitator reglare adancimii ce, burghi zencuitor limitator reglare adancimii bst, ce, bit centrare ce, cap surubelnita ce, sortiment capete detasabile twinb mix, set capete burghi h ce, set capete burghi k, biti lungi cent, pz, sortiment biti, in cutie systaine loc. Categoria Gaurire Insurubare. Pentru preturi avantajoase vezi Gaurire Insurubare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Accesorii Festool:
Power Station
Power Station

Aceasta statie poate fi utilizata si pentru diferite alte activitati. De exemplu, aspiratorul, in combinatie cu PLANEX, permite slefuirea unei suprafete de peste 200 mp. De asemenea, SYSLITE DUO, o lampa..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Nivelul presiunii acustice este de 91 dB(A), in timp ce nivelul puterii sonore este de 102 dB(A). Nivelul de vibratii este de 5.0 m/s2, ceea ce asigura un confort ridicat in timpul utilizarii. De asemenea,..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Reductorul si aparatoarea sunt turnate sub presiune din aliaj de aluminiu, ceea ce face ca fierastraul sa fie robust si durabil in timp. Datele tehnice ale fierastraului sunt urmatoarele: putere absorbita..
Masina Rindeluit
Masina Rindeluit

Constructia in 4 puncte asigura o stabilitate ridicata, astfel incat masina sa fie stabila in timpul utilizarii. Exista o lampa de control care anunta inceperea utilizarii, pentru a evita accidentele nedorite...
Masina Debitat Zidarie
Masina Debitat Zidarie

Setul de livrare al masinii include o cheie tubulara de 17 mm si o valiza de transport pentru a pastra masina in siguranta si usor de transportat. Nu include insa un disc diamantat, acesta trebuind achizitionat separat...
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

De asemenea, stemuitorul are o limitare a curentului de pornire, ceea ce il protejeaza si mai mult de suprasolicitare. Astfel, aparatul va functiona in conditii optime si durabile de utilizare. Stemuitorul..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.