Masina Taiat Materiale Constructii

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Taiat Materiale Constructii, un produs Rubi. Masina electrica taiat materiale constructii si placi ceramice zero praf rubi capabil taia multe tipuri caramizi diferite tipuri, marmura, granit, placi ceramice, piatra, alte materiale in diagonala, cap taiere mare performanta efect plonjare. mare taiere. Masa mare suprafata mare lucru comfort sporit. Structura robusta din otel. Rezistenta mare in conditii lucru intens. Echipat sistem discuri segmentate. Echipat protectie termica. Cap ajustabil la grade. Masa mare. Disc racit apa pompa apa are integrata valva regulare debitului disc diamantat inclus in pachetul livrare cablul alimentare inclus in pachetul livrare transmisie directa varianta monofazata disponibila la cerere cod produs. Categoria Masini Taiat Piatra Materiale Mari. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Taiat Piatra Materiale Mari Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Masina de sablat este o masina eficienta si usor de utilizat, potrivita pentru diverse aplicatii, cum ar fi curatarea, sablarea, microsablarea, restaurarea si gravarea oricarei suprafete. Cu diversele..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Cablul nu este inclus, iar masina functioneaza cu discuri cu diametru de 300 sau 350 mm (care nu sunt incluse). Aceasta masina este un instrument puternic si versatil, asigurand taieri precise si eficiente..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Taietorul de asfalt-beton este echipat cu un motor puternic de tip Honda GX 270, care functioneaza pe baza de benzina. Motorul are o putere de 6,0 kW sau 8,5 CP, ceea ce ii confera masinii o forta si o viteza considerabile...
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Latimea de lucru a placii este de 35 cm, ceea ce o face potrivita pentru compactarea in zone inguste. Frecventa vibratoarei este de 95 Hz, iar viteza de lucru este de 26 m/min, asigurand o compactare rapida..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Placa este echipata standard cu un set de 2 extensii laterale. Acestea maresc latimea placii cu 13.5 cm, ceea ce face utilajul mai versatil si mai eficient in lucrul pe suprafete mai mari. Controlul acceleratiei..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Capacitate insurubare - suruburi obisnuite/de rezistenta: M12-M30/M10-M24, ceea ce face ca masina sa fie potrivita pentru o gama larga de aplicatii de insurubare. Portscula: 3/4 inch, asigura compatibilitatea..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Unul dintre aspectele importante ale acestui stemuitor este functia Soft Start, care asigura o pornire lenta a masinii, protejand astfel atat aparatul, cat si reteaua electrica. Aceasta inseamna ca stemuitorul..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica, avand o putere de 1150 W si rotatii per minut de 650, este echipata cu un sistem de alimentare a uleiului pentru o gaurire rapida si eficienta. Aceasta este conceputa..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Nivela laser are o capacitate de inclinare de 110 grade in modul orizontal si de 130 grade in modul vertical. Are un numar de 3 linii laser, iar laserul folosit este de clasa 2 cu lungimea de unda de 515..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.