Masina Taiat Caramida

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Taiat Caramida, un produs Bisonte. Disc taiere noua masina taiat are constructie robusta, usoara, picioare reglabile. Se poate utiliza taierea caramizilor si tiglelor acoperis ceramice si beton masa culisanta pe care se aseaza materialele acoperita un din cauciuc striatii protejeaza materialele sau se sparga si sau alunece. Echipament fabricat integral in europa caracteristic gaura prindere disc. taiere la trecere turatie disc motor electric lxlxh. Categoria Masini Taiat Piatra Materiale Mari. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Taiat Piatra Materiale Mari Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Printre dotarile masinii se numara si o teava de livrare anti-abraziune de 13 x 21 mm pentru abraziv, un agitator pneumatic pentru vibratia rezervorului, un set de umidificare pentru eliminarea prafului..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Structura masinii este realizata din aluminiu, asigurand o rezistenta mare, dar greutate redusa. Mesele detasabile din aluminiu faciliteaza curatarea masinii dupa utilizare. Picioarele masinii sunt pliabile..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Taietorul este actionat manual, ceea ce inseamna ca operatorul trebuie sa il deplaseze si sa il manevreze. Acest lucru poate necesita un efort fizic considerabil, insa motorul puternic al masinii ajuta..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Aceasta placa vibranta este ideala pentru lucrarile de reparatii minore si pentru lucrarile de pavaj in industria peisajului dur. De asemenea, placa poate fi utilizata pentru compactarea in zone inguste,..
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului

Masina de sablat este usor de utilizat, cu un design compact si portabil, permitand astfel utilizatorului sa lucreze fara efort. Telecomanda permite controlul functionarii unitatii de sablare, facilitand..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Cu un model compact si usor, masina este foarte manevrabila si usor de manevrat in orice spatiu. Acest lucru faciliteaza utilizarea si permite utilizatorului sa execute sarcinile cu precizie si precizie...
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Unul dintre aspectele importante ale acestui stemuitor este functia Soft Start, care asigura o pornire lenta a masinii, protejand astfel atat aparatul, cat si reteaua electrica. Aceasta inseamna ca stemuitorul..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica este o alegere ideala pentru cei care cauta o masina performanta, eficienta si usor de utilizat pentru gaurirea in otel. Cu caracteristici si accesorii de calitate,..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu este o optiune excelenta pentru atelierele de orice tip. De la designul compact si rezervorul mare, pana la puterea si fiabilitatea operationala, acest compresor poate..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Nivela laser are o capacitate de inclinare de 110 grade in modul orizontal si de 130 grade in modul vertical. Are un numar de 3 linii laser, iar laserul folosit este de clasa 2 cu lungimea de unda de 515..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.