Masina Manuala Taiat Gresie Faianta

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Manuala Taiat Gresie Faianta, un produs Rubi. Masina manuala taiat gresie si faianta tz masina profesionapentr taiat placi ceramice maxime si maxim. placi maxima placi taiere. Ideala taierea precisa placilor ceamica, inclusiv ceramica portelanata, grosimi si lungimi mari. rupere culisabil si bine ranforsat. ghidare dublu din otel rectificat un tratament anticoroziv. placi format mare un pivot central si sistem unghiular masurare taieri repetate. Opritor lateral taieri repetate, drepte si in unghi. Prevazuta husa transport, si roti marcatoare si. Roti transport. Doua brate laterale efect antisoc. Vizibilitate directa pe linia taiere. Punctatoare adaptabile si interschimbabile. Roata si extreme incluse. Vine livrat in cutie plastic transport si depozitare. Categoria Masini Manuale Taiat Gresie Faianta. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Manuale Taiat Gresie Faianta Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Pentru a incepe, masina de sablat cu abraziv are o capacitate a rezervorului de 8 litri, ceea ce permite utilizatorului sa lucreze eficient o perioada mai lunga de timp fara a fi nevoie de intreruperi..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Masina de taiat materiale si placi este un echipament puternic si versatil, ideal pentru toate tipurile de placi ceramice, gresie, placi de portelan si materiale de constructii cum ar fi caramida, tigla..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Discul de taiere are un diametru de 350 mm, ceea ce permite taierea rapida si eficienta a materialului. Cu o adancime de taiere de pana la 120 mm, aceasta masina este ideala pentru lucrarile care necesita..
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului

Masina de sablat cu recuperarea abrazivului este o solutie inovatoare si practica pentru interventiile de sablare la scara mica, fara necesitatea unor compresoare de aer mari. Cu un design compact, functionalitati..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Placa compactoare vibranta reprezinta o alegere excelenta pentru lucrarile de compactare in zone inguste, reparatii minore si pavaj in industria peisajului dur. Cu o greutate redusa, o putere adecvata..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Aceasta nivela laser este compatibila cu acumulatori CXT si ofera un timp de functionare de pana la 28 de ore cu un acumulator CXT BL1041B de 10,8V / 4,0Ah. Astfel, utilizatorul poate beneficia de o autonomie..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Frecventa batai (treapta 1): 0 - 1.800 bpm, frecventa batai (treapta 2): 0 - 2.000 bpm, frecventa batai (treapta 3): 0 - 2.200 bpm. Aceasta este frecventa cu care impactul este aplicat pentru a strange..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Aceasta foarfeca electrica este ideala pentru profesionisti dar si pentru pasionatii gradinaritului. Cu o eficienta ridicata la taiere si functii precum pornirea Soft Start si ungerea automata a lantului,..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Un aspect important al acestui instrument este controlul constant al vitezei, care mentine viteza de lucru constanta indiferent de incarcare. Acest aspect iti ofera precizie si control si asigura o performanta..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este compatibil cu burghie si dalti de tip SDS-MAX, asigurand o utilizare versatila si eficienta. Functia Soft Start este, de asemenea, inclusa, oferind un pornire lenta a motorului,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.