Invertor Sudura

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Invertor Sudura, un produs Telwin. Force un aparat sudura in sistem invertor, monofazat, sudura in curent continu prin procedeul avantaje controlul instantane al transferului materialului adaos permite sudura calitate mai multe tipuri electrozi rutilici, bazici, inox, fonta etc. intrerupere automata cand electrodul in scurt circuit si in absenta arcului protectie termostatica, la supratensiune, la subtensiune, la supracurent stabilitate mare curentului sudura la fluctuatii ale tensiunii alimentare ventilat fortat curent maxim in. Electrozi utilizabili. Fm kit livrare valiza plastic transport si depozitare contine for aparat sudura invertor. M tat dx. Cabl sudura. Cabl sudura. masa sudura telwi este portelectrod sudura amperi telwi perie ciocanel indeparta zgura. Masca sudura mana. Geam protectie masca sudura. Manual in limba romana. Categoria Invertor Sudura Mma. Pentru preturi avantajoase vezi Invertor Sudura Mma Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Aparate Sudura:
Aparat Sudura Racire Apa
Aparat Sudura Racire Apa

Kitul livrat impreuna cu aparatul de sudura include un pistolet TIG, cu racire cu apa si o lungime de 4 metri, un cablu de masa cu sectiune de 25 mm2 si o lungime de 3 metri, cu mufa tata DX50. De asemenea,..
Aparat Sudura Racit
Aparat Sudura Racit

Un aspect inovativ al acestui aparat de sudura este panoul de control, care este usor de utilizat si intuitiv. Panoul de control ofera un ciclu digital de sudura, care permite utilizatorului sa stabileasca..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica este o alegere ideala pentru cei care cauta o masina performanta, eficienta si usor de utilizat pentru gaurirea in otel. Cu caracteristici si accesorii de calitate,..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul picioarelor compresorului asigura o stabilitate sporita in timpul utilizarii si previne rasturnarea accidentala. Acest aspect este crucial pentru siguranta lucratorilor si pentru o functionare..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Nivela laser cu multi-linie verde cu 2 linii laser este echipamentul perfect pentru realizarea de masuratori precise in diverse proiecte de constructii sau amenajari interioare. Unul dintre punctele sale..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Setul de livrare nu include incarcator si acumulatori. Aceasta dispune de un motor puternic si rezistent de 36V, alimentat de doi acumulatori de 18V. Foarfeca este compatibila cu acumulatorii de 18V cu..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Setul de livrare al acestei masini nu contine disc de taiere, acesta trebuind achizitionat separat. Datele tehnice arata ca masina are o turatie in gol de 7.200 min-1 si un diametru de disc de 185 mm...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.