Generator Sudura

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Generator Sudura, un produs Energy. Curent sudura la curent sudura la stabilizator curent clasa izolare alternator factor protecie alternator. Categoria Generatoare Curent. Pentru preturi avantajoase vezi Generatoare Curent Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Generatoare Curent:
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare

Pentru o mai buna mobilitate, generatorul are doua roti, ceea ce faciliteaza deplasarea acestuia. Este prevazut cu doua prize Schuko de 230V 32A, pentru a putea alimenta diverse echipamente si aparate...
Generator Trifazat Automatizare
Generator Trifazat Automatizare

Generatorul este silentios in functionare, ceea ce il face confortabil si prietenos cu mediul inconjurator. Acesta are un cadru rezistent si compact, ceea ce faciliteaza transportul si depozitarea. Este..
Generator Trifazat
Generator Trifazat

Generatorul trifazat are o putere maxima de 11 kW la tensiunea de 400V. Este echipat cu un regulator de tensiune AVR, care ajuta la mentinerea stabilitatii tensiunii de 230V/400V. Motorul Senci are o putere..
Generator Curent Trifazat
Generator Curent Trifazat

De asemenea, este dotat cu un senzor de suprasarcina, care detecteaza orice suprasarcina si opreste generatorul pentru a preveni deteriorarea echipamentelor conectate. Acesta mai este prevazut si cu un..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Setul de livrare include un maner lateral, o unitate wireless, un tub de vaselina, un limitator de adancime, un material textil de curatat si doua acumulatori Li-ion cu indicator de 18 V si 5,0 Ah. De..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Acest fierastrau este conceput pentru a realiza caneluri precise si rapide in zidarie. Functia de pornire lenta, numita Soft Start, asigura protectia masinii si a retelei electrice, permite o pornire lenta..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Cu o presiune maxima de 10 bari si o putere de 3000 W, compresorul Guede 01747 ofera performante impresionante. Aceasta inseamna ca poate fi utilizat pentru o varietate de sarcini, cum ar fi umflarea pneurilor,..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Aparatul de sudura vine cu numeroase functii de suport electronic, care se activeaza automat in timpul sudarii, pentru a facilita si accelera procesul de lucru. Ajustarea continua a amperajului, functia..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este o unealta puternica si versatila, potrivita pentru o gama larga de aplicatii in constructii si lucrari de renovare. Are o putere absorbita de 1510 W, ceea ce-l face potrivit..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.