Generator Curent Hibrid Benzina

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Generator Curent Hibrid Benzina, un produs Konner Sohnen. Generator curent hibr benzina regulator tensiune, sistem pornire manual, benzina timpi motor, ulei, consum mediu, zgomot la toate generatoarele au alternatoare bobinate cupr si afisaj functionare, frecventa si voltaj. Prize generatoarele hybrifunctioneaza si gaz. Cadru rezistent, tevi de. Protectie supraincar care, nivel ulei scazut. anti vibratii. Alternator perii monofazic. pornire start. marit, senzor nivel. Motor sistem. Click aici descarca manualul utilizare in lb. Romana g. Categoria Generatoare Curent. Pentru preturi avantajoase vezi Generatoare Curent Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Generatoare Curent:
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare

Dispune de un regulator de tensiune AVR, care asigura o tensiune constanta si stabila in timpul functionarii. Este portabil si compact, avand in acelasi timp un cadru rezistent, ceea ce il face usor de..
Generator Trifazat Automatizare
Generator Trifazat Automatizare

Acest generator include caracteristici si functii care il fac ideal atat pentru utilizarea casnica, cat si pentru cea comerciala. Este dotat cu un contor de ore, voltmetru si frecventa, care permite monitorizarea..
Generator Trifazat
Generator Trifazat

Acest generator dispune de un sistem de demaraj electric, care este inclus in echiparea standard a utilajului. Pentru racire, se utilizeaza un sistem de aerisire. Generatorul functioneaza cu benzina, avand..
Generator Curent Trifazat
Generator Curent Trifazat

Generatorul de curent trifazat are o putere maxima de 13 kW si functioneaza la tensiunea de 400 V. Este echipat cu un regulator de tensiune AVR, care mentine tensiunea la un nivel constant, asigurand astfel..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Setul de livrare include doi acumulatori 18V/5Ah, care ofera o alimentare de lunga durata. Un incarcator rapid este inclus pentru a reincarca acumulatorii intr-un timp scurt. O valiza de transport este..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Designul ergonomic si greutatea redusa fac ca folosirea foarfecii sa fie foarte usoara si confortabila, chiar si pe o perioada indelungata. Cu ajutorul tehnologiei XPT (EXTREME PROTECTION TECHNOLOGY),..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Un aspect important al acestui instrument este controlul constant al vitezei, care mentine viteza de lucru constanta indiferent de incarcare. Acest aspect iti ofera precizie si control si asigura o performanta..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Producatorul a inclus in setul de livrare accesorii si unelte utile. Setul include o dalta spit de 280 mm, un maner lateral de forma D (417003-1), un tub de vaselina), o laveta si o valiza de transport...
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina dispune de un magnet puternic care asigura o pozitionare sigura si stabilitate in utilizare. Cu forta magnetica de 950 kg, permite lucrul orizontal, asigurand o fixare ferma si precisa. De asemenea,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.