Generator Curent Diesel

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Generator Curent Diesel, un produs Senci. Regim continuu. Regulator motor carburant diesel capacitate. alternator alerta nivel ulei scazut oprire automata motorului senzor suprasarcina auto oprire regulator portabil, compact, cadru rezistent panou control rezistent la ploaie si praf toba esapament super insonorizata oprirea scanteilor rezervor mare manere si roti transport. Categoria Generatoare Curent. Pentru preturi avantajoase vezi Generatoare Curent Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Generatoare Curent:
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare

De asemenea, este echipat cu un senzor de suprasarcina cu functie de auto-oprire, care protejeaza generatorul impotriva deteriorarii in cazul in care este solicitat prea mult. Este un generator silentios..
Generator Trifazat Automatizare
Generator Trifazat Automatizare

Generatorul trifazat este un echipament puternic, cu o putere maxima de 11 kW si o tensiune de 400 V. Este echipat cu un regulator de tensiune AVR, care asigura o tensiune constanta si stabila pentru a..
Generator Trifazat
Generator Trifazat

Acest generator dispune de un sistem de demaraj electric, care este inclus in echiparea standard a utilajului. Pentru racire, se utilizeaza un sistem de aerisire. Generatorul functioneaza cu benzina, avand..
Generator Curent Trifazat
Generator Curent Trifazat

Pentru o mai buna mobilitate, generatorul este echipat cu doua roti si un maner, ceea ce faciliteaza deplasarea sa. In ceea ce priveste conexiunile, generatorul dispune de o priza Schuko 230 V, o priza..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Setul de livrare include doi acumulatori 18V/5Ah, care ofera o alimentare de lunga durata. Un incarcator rapid este inclus pentru a reincarca acumulatorii intr-un timp scurt. O valiza de transport este..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul dispune de un opritor lateral, care poate fi reglat in mod confortabil prin intermediul unui con expandabil cu autocentrare. Acest aspect permite realizarea unor gauri precise si bine aliniate,..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica, avand o putere de 1150 W si rotatii per minut de 650, este echipata cu un sistem de alimentare a uleiului pentru o gaurire rapida si eficienta. Aceasta este conceputa..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul compact al acestui compresor a fost gandit special pentru a economisi cat mai mult spatiu in atelier. Astfel, indiferent cat de mic sau aglomerat este spatiul de lucru, compresorul se va integra..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Aceasta nivela laser este compatibila cu acumulatori CXT si ofera un timp de functionare de pana la 28 de ore cu un acumulator CXT BL1041B de 10,8V / 4,0Ah. Astfel, utilizatorul poate beneficia de o autonomie..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.