Disc Portelan Ceramica

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Disc Portelan Ceramica, un produs Diamantatexpert. Disc portelan dur, ceramica dura ultra long life. Ultra dxwd. qnbg. Calitate ult cel mai inalt nivel calitate testat in cele mai grele conditii. Tehnolog geometric pattern dispunerea diamantului dupa un tipar care ofera ult lon durata mare exploatare in ita fabricat in italia special cele mai dure portelanuri italienesti. cele mai pretentioase placi gresie portelanata dura, placi ceramice, placi, granit dur, marmura. Taiere uscata sau apa segment coroana continua mici fante dilatare contractie si racire, diamantarea calitate inalta, garanteaza taiere precisa, curata si fina. Asigura taiere rapida si durata lunga viata chiar si cand folosit la materiale dure. Excelent suprafete delicate, asigura taiere fara aschiere. Tehnologie diamantele sunt dispuse dupa un tipar fix, asigura durata mare exploatare. ext. int. segment. segment. Categoria Discuri Diamantate. Pentru preturi avantajoase vezi Discuri Diamantate Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Aceasta masina de sablat are o greutate de 25 kg si dimensiuni de 50 x 60 x h 105 cm, astfel incat poate fi usor de manevrat si de depozitat in spatii limitate. Pentru a garanta o functionare optima, masina..
Placa Compactoare Rotunda
Placa Compactoare Rotunda

Forta centrifuga a acestei placi compactoare rotunde este de 14 kN, ceea ce asigura o compactare puternica si durabila a solului. Dimensiunile masinii sunt de 46 x 43 x 98 cm, ceea ce o face usor de manevrat..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Utilajul are o eficienta de 570 m2/h si are o dimensiune de talpa de 730x500 mm. Greutatea in lucru este de 146 kg. Nivelul zgomotului este de 105.2 dB(A), iar nivelul vibratiilor este intre 4 si 9 m/s2...
Pompa Airless Spray Electric
Pompa Airless Spray Electric

Designul compact al pompei o face usor de manevrat si de transportat, permitand astfel utilizatorului sa lucreze in mod convenabil chiar si in spatii restranse. Sistemul flexibil de aspiratie permite utilizarea..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Placa compactoare vibranta reprezinta o alegere excelenta pentru lucrarile de compactare in zone inguste, reparatii minore si pavaj in industria peisajului dur. Cu o greutate redusa, o putere adecvata..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Setul de livrare include un maner lateral, o unitate wireless, un tub de vaselina, un limitator de adancime, un material textil de curatat si doua acumulatori Li-ion cu indicator de 18 V si 5,0 Ah. De..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

In ceea ce priveste caracteristicile, acest mai compactor este potrivit pentru gradini si peisagistica. Datorita designului compact si greutatii reduse, poate fi utilizat chiar si in spatii inchise. Setul..
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Pentru a asigura o taiere precisa, acesta este prevazut cu ghidaje de precizie cu 3 role. De asemenea, fierastraul are o functie de aspiratie, care permite eliminarea eficienta a prafului si a resturilor..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul dispune de un opritor lateral, care poate fi reglat in mod confortabil prin intermediul unui con expandabil cu autocentrare. Acest aspect permite realizarea unor gauri precise si bine aliniate,..
Dezumidificator Profesional
Dezumidificator Profesional

Dezumidificatorul are un design ergonomic care faciliteaza manevrarea si transportul. Poate fi utilizat in diverse domenii, precum constructii (case, restaurante, pivnite, hoteluri, birouri, sali de sport),..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.