Compresor Vertical

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Compresor Vertical, un produs Fiac. Compresor aer fara ulei vertical silentios vert alimentare volum butelie transmisie antrenare directa. Debit aer aspirat ungere autolubrefiat fara ulei compresor portabil la compresorul vert un compresor portabil, compact, actionat un motor electric monofazat. Compresor gabarit mic, lucrari pe teren, mici ateliere si aplicatii casnice. sistemului autolubrefiere compresor fara ulei aerul rezultat poate fi folosit la aplicatii care necesita un aer uscat si curat. echipat regulator presiune, manometru, intrerupator, carcasa protectie, maner ergonomic, cupla aer rapida universala, picioare anti vibratii. Categoria Compresoare Aer. Pentru preturi avantajoase vezi Compresoare Aer Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Aceasta masina de sablat are o greutate de 25 kg si dimensiuni de 50 x 60 x h 105 cm, astfel incat poate fi usor de manevrat si de depozitat in spatii limitate. Pentru a garanta o functionare optima, masina..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Aceasta masina de taiat are o lungime maxima de taiere de 118,5 cm si o grosime maxima de taiere de 105 mm sau 220 mm prin doua treceri. Lungimea de taiere in diagonala este de 83,5x83,5 cm, iar grosimea..
Masina Polisat
Masina Polisat

Masina de polisat este proiectata cu atentie la detalii. Beneficiaza de protectie IP54, asigurand o protectie eficienta impotriva prafului si a apei. Manerele sunt realizate din aluminiu si acoperite cu..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Placa este echipata standard cu un set de 2 extensii laterale. Acestea maresc latimea placii cu 13.5 cm, ceea ce face utilajul mai versatil si mai eficient in lucrul pe suprafete mai mari. Controlul acceleratiei..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Taietorul este actionat manual, ceea ce inseamna ca operatorul trebuie sa il deplaseze si sa il manevreze. Acest lucru poate necesita un efort fizic considerabil, insa motorul puternic al masinii ajuta..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Capacitate insurubare - suruburi obisnuite/de rezistenta: M12-M30/M10-M24, ceea ce face ca masina sa fie potrivita pentru o gama larga de aplicatii de insurubare. Portscula: 3/4 inch, asigura compatibilitatea..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, masina are o tensiune de alimentare de 230 V 50 Hz, o turatie de mers in gol de 350 rpm (treapta 1) si 650 rpm (treapta 2). Capacitatea de gaurire variaza..
Masina Gaurit Coroana Diamantata
Masina Gaurit Coroana Diamantata

Setul de livrare al masinii de gaurit include un furtun adaptor pentru lichidul de racire, care permite conectarea la un rezervor de apa pentru racirea coroanei diamantate. De asemenea, este inclus un..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este o unealta puternica si versatila, potrivita pentru o gama larga de aplicatii in constructii si lucrari de renovare. Are o putere absorbita de 1510 W, ceea ce-l face potrivit..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

In ceea ce priveste garniturile de lant, acest stemuitor poate utiliza garnituri cu diametre de 30, 40 si 50 de milimetri. Aceasta ofera versatilitate si flexibilitate in utilizarea echipamentului, potrivindu-se..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.