Placa Compactoare Rotunda

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Placa Compactoare Rotunda, un produs Weber. Placa compactoare rotunda este o masina compacta si manevrabila utilizata in principal in locuri unde spatiul este limitat, cum ar fi transeele de cablu. Placa de baza aproape rotunda ii confera manevrabilitate si control, permitand utilizatorului sa manevreze usor in zone inguste.

Aceasta compactoare rotunda are o gama larga de aplicatii. Poate fi folosita in lucrari de peisagistica, pentru compactarea solului de-a lungul marginilor blocului de beton si imprejurul gurilor de vizitare si a stalpilor. Este ideala pentru activitati de pavare si nivelare in astfel de zone.

Masina este echipata cu un motor Honda, care functioneaza pe benzina. Motorul GX 160 are o putere de 3,6 kW 4,9 CP, oferind suficienta putere pentru a-si indeplini sarcinile de compactare in zonele restranse.

Latimea de lucru a placii este de 43 cm, iar frecventa de vibratie este de 85 Hz. Aceasta permite compactarea eficienta a solului, asigurand rezultate optime in timpul lucrarilor. Viteza de lucru este de 26 m pe min, ceea ce inseamna ca masina poate acoperi o suprafata mare intr-un timp scurt.

Forta centrifuga a acestei placi compactoare rotunde este de 14 kN, ceea ce asigura o compactare puternica si durabila a solului. Dimensiunile masinii sunt de 46 x 43 x 98 cm, ceea ce o face usor de manevrat si transportat in locatiile de lucru.

Placa compactoare rotunda este o masina versatila si eficienta, potrivita pentru lucrari de compactare in zone cu spatiu limitat. Cu motorul Honda puternic si dimensiunile sale compacte, aceasta masina ofera rezultate excelente in domenii precum trasarea cablurilor, peisagistica si compactarea solului in jurul elementelor de infrastructura. Categoria Placi Compactoare.
Pentru preturi avantajoase vezi Placi Compactoare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Aceasta masina de sablat are o greutate de 25 kg si dimensiuni de 50 x 60 x h 105 cm, astfel incat poate fi usor de manevrat si de depozitat in spatii limitate. Pentru a garanta o functionare optima, masina..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Structura masinii este realizata din aluminiu, asigurand o rezistenta mare, dar greutate redusa. Mesele detasabile din aluminiu faciliteaza curatarea masinii dupa utilizare. Picioarele masinii sunt pliabile..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Designul taietorului de asfalt-beton este solid si robust, ceea ce ii confera stabilitate in timpul utilizarii. Acest aspect este foarte important, deoarece asigura precizia taierii si reduce riscul de..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Placa compactoare vibranta este o unealta de inalta calitate utilizata pentru compactarea in zone inguste. Unul dintre aspectele distincte ale placii vibrante este greutatea sa redusa semnificativa. Ingineri..
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului

Aceasta functie de recuperare a abrazivului il face potrivit pentru utilizari repetate si economice. De asemenea, sistemul de aspiratie asigura un mediu de lucru curat si sigur, eliminand praful si resturile..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina dispune de un magnet puternic care asigura o pozitionare sigura si stabilitate in utilizare. Cu forta magnetica de 950 kg, permite lucrul orizontal, asigurand o fixare ferma si precisa. De asemenea,..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul compact al acestui compresor a fost gandit special pentru a economisi cat mai mult spatiu in atelier. Astfel, indiferent cat de mic sau aglomerat este spatiul de lucru, compresorul se va integra..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Lungimea de unda a fasciculului luminos este de 515 nm / 650 nm, ceea ce asigura un nivel optim de vizibilitate. In plus, nivela laser dispune de 3 moduri de selectare a luminozitatii: economic, normal..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Cu ajutorul foarfecii electrice, cu acumulatori de 2x18V Li-Ion, puteti realiza cu usurinta lucrari in gradina, precum curatarea lastarilor si a crengilor cu un diametru maxim de 33 mm. Aceasta foarfeca..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Masina de taiat zidarie, cu o putere absorbita de 2150 W, este perfecta pentru executarea precisa si rapida a canelurilor in zidarie. Functia Soft Start asigura pornirea lenta a masinii, protejand astfel..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.