Compresor Butelie

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Compresor Butelie, un produs Bisonte. Compresor aer ulei transmisie direct sf, debit aer butelie compresor motorizare electrica ulei transmisie directa compresor inalta performana transmisie directa, proiectat diverse aplicaii aer comprimat. Utilizare atat staionara, cat mobila. Motorul genereaza presiunea lucru pana la bari, datorita compresorului inalta calitate. Compresorul are un debit aer filtrul admisie poate fi accesat uor, lucrari mentenana simplificate rapide. roi manere transport facilitarea manipularii. picior robust tampon din cauciuc, stabilitate reducerea nivelului zgomot. Regulator presiune setarea presiunii. Lubrifiere ulei, durata viaa indelungata. Manometr presiune cupla rapida presiunea setata la regulator. Supapa sigurana. electric. Turaii debit aer aer nivel zgomot. Categoria Compresoare Aer. Pentru preturi avantajoase vezi Compresoare Aer Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Pe langa avantajele mentionate mai sus, placa are specificatii tehnice solide. Motorul Honda GX160 pe benzina are o putere de 4.1 kW si o turatie de 3200 rpm. Frecventa de lucru este de 5400 vibratii pe..
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Caracteristica inovatoare a acestei masini este sistemul de vibratii pneumatice al rezervorului, care permite utilizatorului sa utilizeze granulatii extrem de fine, adecvate pentru curatare si restaurare..
Placa Compactoare Rotunda
Placa Compactoare Rotunda

Latimea de lucru a placii este de 43 cm, iar frecventa de vibratie este de 85 Hz. Aceasta permite compactarea eficienta a solului, asigurand rezultate optime in timpul lucrarilor. Viteza de lucru este..
Pompa Airless Spray Electric
Pompa Airless Spray Electric

Pompa airless este echipamentul ideal pentru aplicarea eficienta a emulsiilor, substraturilor, umpluturilor, grundurilor, vopselelor pe baza de rasini, acrilice, sintetice si latex. Aceasta are o capacitate..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Dimensiunile placii compactoare sunt de 113 x 35 x 96 cm, ceea ce o face compacta si usor de manevrat. Aceste dimensiuni permit placii sa se potriveasca in spatii inguste si sa fie usor de stocat atunci..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Ciocanul rotopercutor cu 2 acumulatori Li-ion, 18 V, 5 Ah este echipat cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o productivitate si un randament ridicate. De asemenea, acesta beneficiaza de protectie..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Setul de livrare include un bolt, o cheie, trei distantiere si o valiza de transport. Aceste accesorii completeaza utilajul si faciliteaza utilizarea si transportul acestuia...
Masina Rindeluit
Masina Rindeluit

Constructia in 4 puncte asigura o stabilitate ridicata, astfel incat masina sa fie stabila in timpul utilizarii. Exista o lampa de control care anunta inceperea utilizarii, pentru a evita accidentele nedorite...
Masina Debitat Zidarie
Masina Debitat Zidarie

Masina de debitat zidarie este o masina de taiat profesionala cu o putere absorbita de 2.400 W. Este echipata cu un disc de taiere cu un diametru de 305 mm si o adancime de taiere de 100 mm. Aceasta dispune..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

In ceea ce priveste garniturile de lant, acest stemuitor poate utiliza garnituri cu diametre de 30, 40 si 50 de milimetri. Aceasta ofera versatilitate si flexibilitate in utilizarea echipamentului, potrivindu-se..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.