Cleme Fixe

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Cleme Fixe, un produs Festool. Chiar si rotunde sau plate pot fi prinse in pe masa rulmentii opusi pot fi utilizati si ca puncte amplasare lucru fixarea are loc si usor datorita bratelor prindere fixarea sigura si precisa i lucru taiere, slefuire, frezare pe contur, gaurire, etc. ambalat continut pachet bucati. Categoria Sisteme Ghidare. Pentru preturi avantajoase vezi Sisteme Ghidare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Accesorii Festool:
Power Station
Power Station

Utilizarea acestei statii elimina nevoia de a cauta surse de curent sau de a avea cabluri in exces si numar excesiv de panouri electrice de santier. Are o putere similara cu o priza normala de 230 V. Are..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu este o optiune excelenta pentru atelierele de orice tip. De la designul compact si rezervorul mare, pana la puterea si fiabilitatea operationala, acest compresor poate..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Setul de livrare nu include incarcator si acumulatori. Aceasta dispune de un motor puternic si rezistent de 36V, alimentat de doi acumulatori de 18V. Foarfeca este compatibila cu acumulatorii de 18V cu..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Aceasta masina de gaurit si frezat este ideala pentru obtinerea de rezultate profesionale si deosebite. Motorul puternic asigura un nivel ridicat al performantei, iar precizia concentricitatii axului permite..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Datele tehnice ale acestui compactor includ puterea maxima de 4.4 Cp la 3600 min-1. Motorul functioneaza cu un tip de motor in 4 timpi si are o capacitate cilindrica de 149 ccm. Turatiile motorului fara..
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Datele tehnice ale acestui fierastrau circular includ o putere consumata de 1.650 W, o turatie in gol de 2.700 rpm, un unghi de taiere reglabil in plan vertical intre 45 si 0 grade si in plan orizontal..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.