Aparat Taiere Plasma Taiere

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Aparat Taiere Plasma Taiere, un produs Bisonte. Aparat taiere plasma cut, a, taiere aparat taiere plasma cut control tranzistor bipolar pori izolate, sursa alimentare curent continuu. Tehnologia utilizeaza tranzistori monofilari inalta putere converti frecvena alimentare hz in semnal inalta frecvena cut si cut. Concomitent, prin intermediul tehnologiei pwm, produsa sursa alimentare operaia taiere avand in acelasi timp echipamentului semnificativ redusa si eficienta mai mare. Pornire in avans aerului comprimat si inchidere intarziata sistemul clanare arcului utilizeaza principiul oscilaiilor inalta frecvena, care uureaza sarcina iniializare arcului, are funcia porni in avans sursa aer comprimat, inchide intarziere, caracteristici importanta in timpul utilizarii. Utilizare taierea foilor tabla, materiale metalice proprietai diferite, oel inoxidabil, oel carbon, cupr alte materiale neferoase sau materiale forme complexe. Aparate taiat plasma pot oferi un arc mai puternic, mai concentrat m Categoria Aparate Taiere Plasma.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Aparate Sudura:
Aparat Sudura Racire Apa
Aparat Sudura Racire Apa

Aparatul este ideal pentru diverse aplicatii de sudare intr-un mediu de protectie de gaz, utilizand procedeul TIG. Datorita stabilitatii excelente a arcului la variatia tensiunii de alimentare, acest aparat..
Aparat Sudura Racit
Aparat Sudura Racit

Pentru a initia un arc electric, aparatul utilizeaza amorsarea prin inalta frecventa. Aceasta asigura o pornire rapida si sigura a sudurii, minimizand timpul de pregatire si maximizand eficienta muncii...
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Controlul electronic al turatiei este o caracteristica utila, deoarece permite utilizatorului sa selecteze viteza optima de lucru in functie de materialul pe care il lucreaza. Acest lucru ajuta la evitarea..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Capacitate insurubare - suruburi obisnuite/de rezistenta: M12-M30/M10-M24, ceea ce face ca masina sa fie potrivita pentru o gama larga de aplicatii de insurubare. Portscula: 3/4 inch, asigura compatibilitatea..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul cu lant este o unealta puternica si precisa, care asigura o pornire lenta si protejeaza masina si reteaua electrica. Cu functii si caracteristici aditionale, cum ar fi reglarea confortabila..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Aceasta masina de gaurit ofera cuplu ideal atat pentru gaurile de mici cat si de mari dimensiuni, acoperind aproape toate aplicatiile de gaurire in otel. Este prevazuta cu un sistem de prindere tip Weldon..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Cu o presiune maxima de 10 bari si o putere de 3000 W, compresorul Guede 01747 ofera performante impresionante. Aceasta inseamna ca poate fi utilizat pentru o varietate de sarcini, cum ar fi umflarea pneurilor,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.