Set Accesorii Paste

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Set Accesorii Paste, un produs Kitchenaid. Paste mai bune decat cele originale italienesti sunt cele proaspete pregatite tine acasac setul accesorii pus in functiune mixerele bucatarie marca iti prepari singur aluat la reteta pastele preferate. Setul format din din inox fabricate in italia un accesori pregatirea foii aluat paste care poate netezi foi pana la si accesorii cuttere forma tagliatelle si spaghetti latime. Aluatul paste netezit si intins avand grosimi diferite accesoriul dispunand trepte reglabile. obtine foaie normala folosesti setarea sau prin setarile cuprinse intre si accesoriul netez este aluatul gama extinsa intrebuintari foi subtiri fidea taitei foi medii ca lasagna si foi subtiri paste linguini. Fiind atasate la mixerele bucatarie marca setul lucreaza independent si iti ofera libertate mis care lasand ti mainile sau se ocupe manevrarea foilor aluat sau pastelor proaspat formate. si perie curatare accesoriilor deoarece trebuie spalate la masina spalat va Categoria Mixere. Pentru preturi avantajoase vezi Mixere Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Mixere:
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Limitatorul de cuplu este o caracteristica de siguranta care opreste automat functionarea masinii in momentul in care intampina rezistenta excesiva, cum ar fi intalnirea cu un obiect solid sau armatura...
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Controlul electronic al turatiei permite utilizatorului sa selectioneze viteza optima de lucru pentru a se adapta la diferitele tipuri de materiale si aplicatii. Aceasta confera un grad ridicat de precizie..
Compresor Ulei Doi Cilindrii
Compresor Ulei Doi Cilindrii

Compresorul cu ulei cu doi cilindri este un echipament puternic si rezistent, perfect pentru utilizarea in domeniile reparatiilor auto si a constructiilor. Cu caracteristici precum coolerul marit pentru..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Acest model este adecvat pentru utilizarea cu burghie si dalti SDS-MAX, permitand utilizatorului sa efectueze diverse lucrari de foraj si decopertare a betonului sau a altor materiale de constructie. Capacitatea..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi

Un alt aspect util al acestui fierastrau este linia laser pentru ghidarea operatiei de taiere. Aceasta permite o precizie maxima in taiere, intrucat se poate urmari cu usurinta linia de taiere marcata de laser...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.