Chiuveta Bucatarie Rotunda

-Aparate Sudura--Obiecte Sanitare--Baterii Baie--Corpuri Iluminat Living Dormitor--Taiere Ingrijire--Faianta--Corpuri Iluminat Exterior--Rezervoare Wc--Cada Baie--Redresoare Roboti Pornire-
-Alveus--Hansgrohe--Dalet--Alcaplast--Telwin--Deante--Philips--Trio--Porcelanosa--Redback-

Chiuveta Bucatarie Rotunda, un produs Alveus. Chiuvetele de bucatarie sunt disponibile in culori aurii, bronz sau cupru, oferind astfel un aspect elegant si deosebit in bucataria dvs. Aceste nuante calde adauga un element de lux si rafinament, transformand chiuveta intr-un punct focal al spatiului.

Calitatile anticorozive ale inoxului garanteaza ca chiuveta va pastra stralucirea si aspectul original de-a lungul timpului. Suprafata neteda si neporoasa asigura o igienizare usoara si previne depunerea de murdarie sau bacterii. Astfel, timpul petrecut in bucatarie se va reduce semnificativ, permitandu-va sa va bucurati de alte activitati sau de timpul petrecut alaturi de familie si prieteni.

Un alt avantaj al chiuvetelor este capacitatea lor de a adaposti vase de dimensiuni mai mari si cantitati crescute de vase. Aceasta se datoreaza designului adanc al chiuvetei, care permite spalarea confortabila a vaselor voluminoase. Instalatia de scurgere de 11/2 inch sau 31/2 inch permite o scurgere rapida a apei, asigurand eficienta in utilizarea chiuvetei.

Chiuvetele sunt tratate pentru a rezista formarii de mucegai, microorganisme si bacterii. Suprafetele sunt usor de curatat, fara spatii inaccesibile pentru resturi de mancare sau alte murdarii. Aceasta caracteristica eco-friendly face ca aceste chiuvete sa fie o alegere durabila si responsabila pentru mediul inconjurator.

Chiuvetele de bucatarie rotunde, aurii, bronz sau cupru, reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc sa imbunatateasca aspectul si functionalitatea bucatariei. Cu calitatile sale de durabilitate, igiena si estetica rafinata, aceste chiuvete reprezinta o investitie potrivita pentru orice gospodarie moderna. Categoria Chiuvete Bucatarie.
Pentru preturi avantajoase vezi Chiuvete Bucatarie Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Bucatarie:
Baterie Chiuveta Bucatarie Extractibil Flexibila
Baterie Chiuveta Bucatarie Extractibil Flexibila

Bateria este dotata cu un perlator Cascade cu un diametru de 24 mm, realizat din ABS. Perlatorul are rolul de a amesteca apa cu aer, astfel incat jetul de apa sa fie mai moale si mai economic. In plus,..
Chiuveta Bucatarie Sticla
Chiuveta Bucatarie Sticla

Un avantaj al acestei chiuvete este faptul ca poate fi conectata la masina de spalat vase. Astfel, aveti posibilitatea de a spala vasele direct in chiuveta, fara a mai fi nevoie sa le pregatiti separat...
Chiuveta Bucatarie Patrata Metalizat
Chiuveta Bucatarie Patrata Metalizat

Un element remarcabil al acestei chiuvete este vasul adanc, care ofera spatiu generos pentru spalarea vaselor si a ustensilelor de bucatarie. Finisajul mat al chiuvetei confera un aspect elegant si este..
Chiuveta Bucatarie Patrata Bronz
Chiuveta Bucatarie Patrata Bronz

Forma chiuvetei este patrata, oferind o caracteristica unica si plina de personalitate. Aceasta forma permite o utilizare eficienta a spatiului disponibil in chiuveta. Chiuveta este prevazuta cu o singura..
Chiuveta Bucatarie Neagra
Chiuveta Bucatarie Neagra

Chiuveta vine insotita de un sifon cu pop-up, care faciliteaza eliminarea apei murdare si a impuritatilor. De asemenea, este inclusa si o sita din inox, care impiedica obiectele mari sa ajunga in sistemul..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Foglia. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.