Chiuveta Bucatarie Sticla

-Aparate Sudura--Obiecte Sanitare--Baterii Baie--Corpuri Iluminat Living Dormitor--Taiere Ingrijire--Faianta--Corpuri Iluminat Exterior--Rezervoare Wc--Cada Baie--Redresoare Roboti Pornire-
-Alveus--Hansgrohe--Dalet--Alcaplast--Telwin--Deante--Philips--Trio--Porcelanosa--Redback-

Chiuveta Bucatarie Sticla, un produs Alveus. Chiuveta bucatarie inox si sticla cu picurator este un produs de calitate, proiectat si fabricat in Polonia. Aceasta combinatie inovatoare de materiale ofera un aspect elegant si modern in orice interior. Una dintre principalele proprietati ale acestei chiuvete este faptul ca nu absoarbe mirosuri. Acest aspect este foarte important in bucatarie, unde se prepara diverse alimente cu mirosuri puternice. De asemenea, materialul este rezistent la decolorare, ceea ce inseamna ca va arata mereu ca noua.

Chiuveta este dotata cu un picurator, un element indispensabil in orice bucatarie. Picuratorul va ajuta la scurgerea vaselor sau a altor produse, astfel incat sa nu fie necesar sa folositi alte ustensile pentru aceasta operatiune. De asemenea, chiuveta este prevazuta cu un orificiu special de scurgere, care se inchide automat, astfel incat sa nu existe riscul pentru apa sa curga in continuu.

Un avantaj al acestei chiuvete este faptul ca poate fi conectata la masina de spalat vase. Astfel, aveti posibilitatea de a spala vasele direct in chiuveta, fara a mai fi nevoie sa le pregatiti separat. De asemenea, setul include un sifon pentru economisirea spatiului, astfel incat veti putea beneficia de un spatiu optimizat in bucatarie. Chiuveta este rezistenta la temperaturi inalte, fiind capabila sa reziste pana la 300 grade C. De asemenea, este rezistenta si la socul termic, ceea ce inseamna ca nu se va crapa sau deteriora in urma modificarilor bruste de temperatura.

Un aspect important de mentionat este faptul ca chiuveta este prevazuta cu orificii din fabricatie pentru baterie. Aceasta caracteristica va permite sa montati cu usurinta o baterie pentru apa, fara a fi nevoie de modificari suplimentare. In concluzie, chiuveta bucatarie inox si sticla cu picurator este o optiune excelenta pentru orice bucatarie moderna. Combinatia de sticla si otel ofera un aspect elegant si durabilitate de lunga durata. Proprietatile antiseptice, rezistenta la temperatura inalta si la socul termic fac din aceasta chiuveta o alegere excelenta pentru orice gospodarie. Categoria Chiuvete Bucatarie.
Pentru preturi avantajoase vezi Chiuvete Bucatarie Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Bucatarie:
Baterie Chiuveta Bucatarie Extractibil Flexibila
Baterie Chiuveta Bucatarie Extractibil Flexibila

Un alt aspect deosebit al bateriei este pipa mobila, care se poate roti la 220 grade, oferind astfel o mare flexibilitate in utilizare. Acest lucru este facilitat si de dusul extractibil, care permite..
Chiuveta Bucatarie Patrata Metalizat
Chiuveta Bucatarie Patrata Metalizat

Chiuveta este montata prin incastrare, ceea ce ii confera o stabilitate si o fixare ferma in blatul de lucru. Diametrul scurgerei este de 3,5 inch, ceea ce permite evacuarea rapida a apei si prevenirea infundarii...
Chiuveta Bucatarie Rotunda
Chiuveta Bucatarie Rotunda

Chiuvetele sunt tratate pentru a rezista formarii de mucegai, microorganisme si bacterii. Suprafetele sunt usor de curatat, fara spatii inaccesibile pentru resturi de mancare sau alte murdarii. Aceasta..
Chiuveta Bucatarie Patrata Bronz
Chiuveta Bucatarie Patrata Bronz

Este important de mentionat ca sifonul nu este inclus in pretul chiuvetei. Sifonul este un element esential pentru functionarea chiuvetei, deoarece ajuta la prevenirea mirosurilor neplacute si la drenarea..
Chiuveta Bucatarie Neagra
Chiuveta Bucatarie Neagra

Chiuveta vine insotita de un sifon cu pop-up, care faciliteaza eliminarea apei murdare si a impuritatilor. De asemenea, este inclusa si o sita din inox, care impiedica obiectele mari sa ajunga in sistemul..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Foglia. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.