Chiuveta Bucatarie Neagra

-Aparate Sudura--Obiecte Sanitare--Baterii Baie--Corpuri Iluminat Living Dormitor--Taiere Ingrijire--Faianta--Corpuri Iluminat Exterior--Rezervoare Wc--Cada Baie--Redresoare Roboti Pornire-
-Alveus--Hansgrohe--Dalet--Alcaplast--Telwin--Deante--Philips--Trio--Porcelanosa--Redback-

Chiuveta Bucatarie Neagra, un produs Alveus. Aceasta chiuveta de bucatarie este o chiuveta eleganta si moderna, cu un design atragator. Are o lungime de 860 mm, o latime de 540 mm si o inaltime de 211 mm, dimensiuni ideale pentru majoritatea spatiilor de bucatarie. Culoarea produsului este negru, cu posibilitatea de personalizare in alb. Finisajul este lucios, oferind un aspect elegant si stralucitor in bucatarie.

Chiuveta este fabricata din inox, un material rezistent la coroziune si zgarieturi, asigurand astfel o durabilitate indelungata. De asemenea, partea exterioara a chiuvetei este acoperita cu sticla securizata de culoare neagra, care completeaza perfect designul modern. Forma chiuvetei este dreptunghiulara, oferind un aspect estetic si ergonomic. Montarea se face incastrat, ceea ce permite o integrare perfecta in mobilierul de bucatarie.

Chiuveta este prevazuta cu un picurator, care permite scurgerea apei in mod eficient. Aceasta dispune de o singura cuva, care permite spalarea vaselor si a ustensilelor de bucatarie in mod comod. Orientarea cuvei poate fi ajustata, fiind disponibile variante pentru cuva orientata in partea dreapta sau in partea stanga a chiuvetei. Acest lucru permite adaptarea chiuvetei la spatiul si preferintele fiecarui utilizator.

Chiuveta vine insotita de un sifon cu pop-up, care faciliteaza eliminarea apei murdare si a impuritatilor. De asemenea, este inclusa si o sita din inox, care impiedica obiectele mari sa ajunga in sistemul de canalizare. Chiuveta de bucatarie Alveus reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc un echipament functional, durabil si cu un design elegant pentru bucataria lor. Categoria Chiuvete Bucatarie.
Pentru preturi avantajoase vezi Chiuvete Bucatarie Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Bucatarie:
Baterie Chiuveta Bucatarie Extractibil Flexibila
Baterie Chiuveta Bucatarie Extractibil Flexibila

Designul bateriei este modern si elegant, cu finisaj crom lucios. Aceasta poate fi montata atat pe blat, cat si pe chiuveta, iar montarea se face cu un singur orificiu, ceea ce faciliteaza procesul de..
Chiuveta Bucatarie Sticla
Chiuveta Bucatarie Sticla

Chiuveta este dotata cu un picurator, un element indispensabil in orice bucatarie. Picuratorul va ajuta la scurgerea vaselor sau a altor produse, astfel incat sa nu fie necesar sa folositi alte ustensile..
Chiuveta Bucatarie Patrata Metalizat
Chiuveta Bucatarie Patrata Metalizat

Chiuveta de bucatarie compozit antracit este o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna. Cu un vas adanc, un finisaj mat si o constructie durabila, aceasta chiuveta ofera atat functionalitate,..
Chiuveta Bucatarie Rotunda
Chiuveta Bucatarie Rotunda

Calitatile anticorozive ale inoxului garanteaza ca chiuveta va pastra stralucirea si aspectul original de-a lungul timpului. Suprafata neteda si neporoasa asigura o igienizare usoara si previne depunerea..
Chiuveta Bucatarie Patrata Bronz
Chiuveta Bucatarie Patrata Bronz

Chiuveta de bucatarie patrata bronz este o alegere excelenta pentru a aduce un aspect modern si stilat in bucataria ta. Cu dimensiunile sale potrivite si culorile disponibile variate, aceasta chiuveta..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Foglia. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.