Vibrator Placi Ceramice

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Vibrator Placi Ceramice, un produs Bihui. Acest vibrator este proiectat cu o nivela cu bula si o lumina de lucru, astfel incat sa puteti asigura o pozitionare perfecta si uniforma a placilor ceramice. De asemenea, ajuta la distribuirea uniforma a adezivului sub placi si placi mari in timpul instalarii. Setul de livrare include 1 buc vibrator, 1 buc acumulator, 1 buc incarcator si 1 buc cutie de transport. Aceste accesorii completeaza si faciliteaza utilizarea vibratorului in diferite situatii si asigura transportul si depozitarea usoara a acestuia.

Timpul de incarcare al bateriei este de aproximativ 2 ore, reducand astfel perioada de asteptare intre utilizari. Viteza de transmisie este variabila continuu, permitand reglarea usoara in functie de necesitati. Manerul de prindere TPR asigura un confort maxim in utilizare, reducand oboseala la manevrarea vibratorului. Ventuza este conceputa pentru a avea o capacitate de ridicare de 35 kg, permitand manipularea placilor ceramice grele fara efort suplimentar.

Acest vibrator are un acumulator Li-Ion de 16.8V, care ofera o putere si autonomie excelenta. Poate atinge o viteza de rotatie de pana la 10000 RPM, permitand o lucrare rapida si eficienta. Capacitatea maxima de ridicare a ventuzei este de 35 kg, ceea ce face ca acest vibrator sa fie potrivit pentru manevrarea placilor ceramice de dimensiuni mari. Pentru a monitoriza nivelul bateriei si a evita intreruperile neasteptate, acesta este echipat cu un indicator de nivel al bateriei. Categoria Vibrarea Placilor.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Placi Xxl:
Sistem Fixare Ajustare Ventuze Detasabile Placi Ceramice
Sistem Fixare Ajustare Ventuze Detasabile Placi Ceramice

Sistemul este format din doua ventuze cu vacuum cu un diametru de 150 mm. Aceste ventuze sunt detasabile, astfel ca pot fi utilizate si individual in functie de nevoile utilizatorului. Fiecare ventuza.
Masina Vibrat Nivelat Placi Gresie Faianta
Masina Vibrat Nivelat Placi Gresie Faianta

Unul dintre principalele beneficii ale utilizarii este capacitatea sa de a evita formarea de bule de aer intre adeziv si partea din spate a placii ceramice. Acest aspect este deosebit de important in instalarea.
Sistem Compact Transport Placi
Sistem Compact Transport Placi

Sistemul pentru transportul placilor de dimensiuni mari este un carucior compact si usor de utilizat, care faciliteaza manipularea si transportul placilor intr-un mod eficient si sigur. Cu caracteristici.
Sistem Fixare Ajustare Ventuze Placi Ceramice
Sistem Fixare Ajustare Ventuze Placi Ceramice

Structura sistemului este usoara si durabila, asigurand o fixare sigura a placilor ceramice. Aceasta inseamna ca sistemul este rezistent la uzura si poate fi utilizat pe termen lung fara probleme..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Cu ajutorul foarfecii electrice, cu acumulatori de 2x18V Li-Ion, puteti realiza cu usurinta lucrari in gradina, precum curatarea lastarilor si a crengilor cu un diametru maxim de 33 mm. Aceasta foarfeca..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Aceasta masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj este construita pentru a fi rezistenta si fiabila in timp, chiar si in conditii grele de lucru. Aceasta poate fi utilizata pentru realizarea de gauri..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Datele tehnice ale acestui compactor includ puterea maxima de 4.4 Cp la 3600 min-1. Motorul functioneaza cu un tip de motor in 4 timpi si are o capacitate cilindrica de 149 ccm. Turatiile motorului fara..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Setul de livrare include o menghina verticala, un sac colector, un echer, doua ghidaje laterale, o cheie tubulara 5, o panza de 260x30x40T si o unitate wireless montata. Nu sunt incluse incarcatorul si..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Una dintre caracteristicile importante ale acestei masini este mecanismul automat de oprire a lamelor, care permite operatorului sa reia rapid operatiunea dupa fiecare taiere. Acest lucru ajuta la economisirea..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.