Motor Vibratoare Pendulare

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Motor Vibratoare Pendulare, un produs Technoflex. Motorul pentru vibratoare pendulare din gama de vibratoare interne Technoflex este un motor asincron, ceea ce il face mai fiabil si mai economic. Acesta nu are perii, ceea ce contribuie la o viata lunga a motorului.

Motorul beneficiaza de o protectie aditionala sub forma unei bare metalice cu baza balansabila, care ii confera o buna flexibilitate in timpul lucrarilor. Cuplajul motorului este de tip gheara, ceea ce il face extrem de rezistent. Mai mult, motorul este prevazut cu un sistem de siguranta impotriva rotirii in directia gresita, pentru a preveni eventualele probleme sau accidente.

Racirea motorului se realizeaza cu aer, asigurand astfel o functionare eficienta si protejandu-l de supraincalzire. Motorul pentru vibratoare pendulare este disponibil in doua variante de tensiune: monofazica la 230V 50Hz sau trifazica la 230/400V/50Hz. Ambele variante au o viteza de rotatie de 3.000rpm si o greutate de 20 Kg. Aceste caractristici fac motorul ideal pentru utilizarea in vibratoarele interne din gama Technoflex. Categoria Vibratoare Beton.
Pentru preturi avantajoase vezi Vibratoare Beton Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Vibrare Beton:
Motor Vibrator Beton
Motor Vibrator Beton

Cu o turatie de 18000 de rotatii pe minut, vibratorul intern asigura o actiune eficienta si eficace de vibrare a betonului, ajutand la eliminarea bulelor de aer si a golurilor din beton. Astfel, se obtine.
Vibrator Extern Trifazic
Vibrator Extern Trifazic

Este important de mentionat ca acest vibrator este destinat utilizarii in sistemele de instalare fixe si trebuie conectat la o sursa de alimentare trifazata cu tensiunea de 400-440 V la 50-60 Hz..
Convertizor Electric Frecventa Monofazic
Convertizor Electric Frecventa Monofazic

O caracteristica importanta a convertizorului este siguranta sa. Deoarece nu are elemente mobile, riscul de defectare sau accidente cauzate de miscarea lor este extrem de redus. Convertizorul este de asemenea.
Motor Vibrator Benzina
Motor Vibrator Benzina

Generatia noua a vibratoarelor este in continuare puternica si eficienta, iar designul lor este mai ergonomica si compacta. De asemenea, transmisiile flexibile complete sunt disponibile la vanzare in diferite.
Convertizor Inalta Frecventa Trifazic
Convertizor Inalta Frecventa Trifazic

Convertizorul are o intrare de 400 V si 3 faze, cu o frecventa de 50 Hz, iar iesirea este de 42 V si 3 faze, cu o frecventa de 200 Hz. Aceasta frecventa ridicata permite utilizarea eficienta a vibratoarelor.
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj ofera o serie de caracteristici si specificatii tehnice care fac ca aceasta sa fie potrivita pentru atelierele sau productiile profesionale, datorita performantei..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Datele tehnice ale acestui compactor includ puterea maxima de 4.4 Cp la 3600 min-1. Motorul functioneaza cu un tip de motor in 4 timpi si are o capacitate cilindrica de 149 ccm. Turatiile motorului fara..
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Fierastraul circular cu masa si brat fara glisare este un echipament profesional destinat lucrarilor de taiere a diverselor materiale precum lemnul, placile de metal sau material plastic. Una dintre caracteristicile..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.