Vibrator Cupla

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Vibrator Cupla, un produs Technoflex. Motor cupla vibrator beton motor pe benzina compatibil transmisiile ra sau asamblat in spania. portabilitate vibrator beton agil si comfortabil, un sistem vibrat betonul pe care te poti baza. Carcasare motorului, protejat un sasi din fier tubular. Usor transportat si usor montat si demontat. Cp, viteza. rpm. Hnoflex fost primul producator care lansat pe piata vibratoare electrice portabile in, modelul. Acum generatia noua ra mai puternica, mai ergonomica si mult mai compacta. Compatibil transmisiile sa. Transmisii flexibile complete disponibile la vanzare diferite lungimi si diametre. Categoria Vibratoare Beton. Pentru preturi avantajoase vezi Vibratoare Beton Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Aceasta masina de sablat are o greutate de 25 kg si dimensiuni de 50 x 60 x h 105 cm, astfel incat poate fi usor de manevrat si de depozitat in spatii limitate. Pentru a garanta o functionare optima, masina..
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului

Sistemul este potrivit pentru diverse aplicatii, cum ar fi pregatirea suprafetelor inainte de vopsire, curatarea si reconditionarea structurilor metalice si de beton, indepartarea ruginii si a vopselei..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Cablul nu este inclus, iar masina functioneaza cu discuri cu diametru de 300 sau 350 mm (care nu sunt incluse). Aceasta masina este un instrument puternic si versatil, asigurand taieri precise si eficiente..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Masina de taiat asfalt beton este alegerea perfecta pentru profesionistii din domeniu, deoarece ofera performanta, precizie si durabilitate. Indiferent de dimensiunea sau complexitatea lucrarilor, acest..
Masina Polisat
Masina Polisat

Masina de polisat este o unealta de incredere si versatila ce poate fi folosita cu succes ca masina de aplicat rosturi, masina de polisat podele, gresie, placi ceramice, masina de curatat / lustruit gresie,..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Compactorul are un motor in 4 timpi care dezvolta o putere maxima de 4.4 Cp. Aceasta putere il face ideal pentru compactarea unor zone mici, cum ar fi terase, cai de acces, pasarele si altele...
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Fierastraul circular este echipat si cu tehnologia DXT (Deep and eXact cutting Technology), care asigura taieri precise si line. Taierile inclinate sunt usor de realizat datorita posibilitatii de reglare..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Aceasta masina are o capacitate de taiere de M6/M8/M10 pentru otel moale si M6/M6 pentru otel inoxidabil. Lungimea minima de taiere este de 20 mm. Numarul de taieri variaza in functie de dimensiunea filetului..
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

Foarfecele asigura taieri curate, fara a deforma materialul. Aceasta inseamna ca veti obtine rezultate precise si uniforme, fara sa va deteriorati materialul. De asemenea, functia anti-restart ofera protectie..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este o alegere excelenta pentru cei care au nevoie de un echipament puternic, versatil si confortabil pentru lucrarile de demolare. Cu functiile sale inovatoare si accesoriile incluse..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.