Sistem Transport Ventuze Vacuum Placi

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Sistem Transport Ventuze Vacuum Placi, un produs Rubi. Doua rigle din aluminiu anodizat negru, ajustabile la, rigle perpendiculare, ventuze prindere. manere pe fie care ghidaj ajustabile putea fi prinse si pozitionate lungul ghidajului. maxima transport pentru placi pana la, metri. mai mare se pot adauga ventuze suplimentare. transport functioneaza taietorul manual slim cutter si circularul tc. format din profile din aluminiu ranforsat, ajustabile ventuze diam. orice suprafete set bare transversale perpediculare stabilitate mai mare. Categoria Transport Manipulare Placi. Pentru preturi avantajoase vezi Transport Manipulare Placi Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Transport Manipulare Placi Xl:
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul compactor pe benzina este un dispozitiv versatil ideal pentru gradini si peisagistica. Cu un design compact si o greutate redusa, acest compactor poate fi utilizat si in spatii inchise sau greu accesibile...
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Una dintre caracteristicile principale ale acestui fierastrau circular este functia AWS (Auto-start Wireless System), care permite conectarea wireless la un aspirator compatibil. Aceasta faciliteaza taierea..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

In ceea ce priveste siguranta operatorului, masina este dotata cu o frana electrica. Aceasta asigura o oprire rapida a lamei, in cazul in care apare o situatie de urgenta sau daca operatorul doreste sa..
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

Are o matrita reglabila in 4 directii de taiere, care poate fi blocata la un unghi de 90 de grade. Aceasta va permite sa taiati in diferite unghiuri si sa obtineti rezultate precise si uniforme. Schimbarea..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este compatibil cu burghie si dalti de tip SDS-MAX, asigurand o utilizare versatila si eficienta. Functia Soft Start este, de asemenea, inclusa, oferind un pornire lenta a motorului,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.