Sistem Agatat Carlige Electropalane

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Sistem Agatat Carlige Electropalane, un produs Officine Iori. Agatat special carlige electropalane hoo sarcina pe fie care carlig sarcina accesori ridicarea schelei. Carligele permit sau ridicai componentele schelei coloane, cadre, cureni etc. asigurand in sigurana desigur, acest accesori poate fi folosit dispozitive ridicare pavilion. Greutatea sau de. fabricat in italia accesori omologat. achizitia electropalanelor punem la dispozitia dvs. si schemele accesoriilor productie in regim propriu. Categoria Accesorii Electropalane. Pentru preturi avantajoase vezi Accesorii Electropalane Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Electropalane:
Electropalan Macara Cablu Monofazic
Electropalan Macara Cablu Monofazic

Caracteristica distinctiva a acestui electropalan este sistemul de macara electrica cu brat rotativ la 360 de grade, care ofera o versatilitate extrema de utilizare. Aceasta functie permite operatorului..
Electropalan Macara Cablu Trifazic
Electropalan Macara Cablu Trifazic

Scripetele electric este echipat cu un reductor in baie de ulei, asigurandu-i o functionare lina si eficienta. Viteza de ridicare a electropalanului este de 35 m/min, asigurand astfel o eficienta ridicata..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Alimentare: 2x18V (36V) 5 Ah, care ofera o putere suficienta pentru a face fata oricarei sarcini. Turatie de mers in gol (treapta 1): 0 - 900 rpm, turatie de mers in gol (treapta 2): 0 - 1.100 rpm, turatie..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Setul de livrare nu include incarcator si acumulatori. Aceasta dispune de un motor puternic si rezistent de 36V, alimentat de doi acumulatori de 18V. Foarfeca este compatibila cu acumulatorii de 18V cu..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Indicatorul LED pentru schimbarea periilor este util pentru intretinerea masinii si pentru a sti cand trebuie inlocuite periile. Indicatorul LED pentru problemele electrice informeaza utilizatorul cu privire..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Lungimea totala a ciocanului demolator este de 528 mm, iar greutatea neta este de 8 kg. Acesta are un design compact si ergonomic, permitand utilizatorului sa manevreze usor echipamentul si sa lucreze..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica este o alegere ideala pentru cei care cauta o masina performanta, eficienta si usor de utilizat pentru gaurirea in otel. Cu caracteristici si accesorii de calitate,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.