Schela Mobila Aluminiu Lucru

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Schela Mobila Aluminiu Lucru, un produs Krause. Schela mobila corda, aluminiu, lucru krause maxima lucru schela. schela. platforma. platforma. Roti da schela, schela fabricata in din aluminiu cea mai buna calitate, usor montat si folosit, asamblare dezasamblare fara scule. Platforma lucru rezistenta la apa, suprafata anti alune care transport facil datorita celor doua role integrate. compacta, poate fi transportata prin usile standard. montata si pe scari, avand posibilitatea egaliza diferentele nivel. Categoria Schele. Pentru preturi avantajoase vezi Schele Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Presiunea de lucru recomandata este intre 2,5 si 7,8 bar, asigurand o performanta optima in diverse tipuri de tratamente. Consumul de aer atinge un nivel de 550 l/min la o presiune de 7 bari, ceea ce inseamna..
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului

Cu ajutorul reductorului de presiune, utilizatorul poate regla in mod precis presiunea de sablare pentru rezultate optime. In plus, filtrul cartus din poliester este durabil si usor de curatat, mentinand..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Structura masinii este realizata din aluminiu, asigurand o rezistenta mare, dar greutate redusa. Mesele detasabile din aluminiu faciliteaza curatarea masinii dupa utilizare. Picioarele masinii sunt pliabile..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Taietorul de asfalt-beton este echipat cu un motor puternic de tip Honda GX 270, care functioneaza pe baza de benzina. Motorul are o putere de 6,0 kW sau 8,5 CP, ceea ce ii confera masinii o forta si o viteza considerabile...
Masina Polisat
Masina Polisat

Masina de polisat are un sistem de blocare a manerului pentru a asigura un transport si depozitare sigure si comode. Marginile masinii sunt acoperite cu un cauciuc special pentru a evita murdarirea peretilor..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Designul ergonomic si greutatea redusa fac ca folosirea foarfecii sa fie foarte usoara si confortabila, chiar si pe o perioada indelungata. Cu ajutorul tehnologiei XPT (EXTREME PROTECTION TECHNOLOGY),..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Aceasta masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj este construita pentru a fi rezistenta si fiabila in timp, chiar si in conditii grele de lucru. Aceasta poate fi utilizata pentru realizarea de gauri..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Compactorul are un motor in 4 timpi care dezvolta o putere maxima de 4.4 Cp. Aceasta putere il face ideal pentru compactarea unor zone mici, cum ar fi terase, cai de acces, pasarele si altele...
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Un alt aspect important al acestui fierastrau circular este posibilitatea de a regla unghiul de taiere oblica pana la 45 de grade, atat in plan vertical, cat si in plan orizontal. Astfel, puteti realiza..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.