Panza Ferastrau

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Panza Ferastrau, un produs Festool. Prelucrarea lor din metal aluminiu, metale neferoase bimetal pentru prelucrarea aluminiului si metalului neferos bimetal lama ondulata, ambalat continut pachet bucati. Categoria Panza Oscilatoare.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Accesorii Festool:
Power Station
Power Station

Este o statie de alimentare care furnizeaza curent electric chiar si acolo unde acesta nu este disponibil in mod normal. Cu un acumulator de mare capacitate, aceasta statie permite planificarea perfecta..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica este o alegere ideala pentru cei care cauta o masina performanta, eficienta si usor de utilizat pentru gaurirea in otel. Cu caracteristici si accesorii de calitate,..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Setul de livrare al acestei masini nu contine disc de taiere, acesta trebuind achizitionat separat. Datele tehnice arata ca masina are o turatie in gol de 7.200 min-1 si un diametru de disc de 185 mm...
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj, 350 W are o serie de specificatii tehnice care o fac sa se evidentieze in domeniu. Aceasta functioneaza la o frecventa de aproximativ 50 Hz si are un motor..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Controlul electronic al turatiei este o caracteristica utila, deoarece permite utilizatorului sa selecteze viteza optima de lucru in functie de materialul pe care il lucreaza. Acest lucru ajuta la evitarea..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.