Masina Taiat Faianta Taiere

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Taiat Faianta Taiere, un produs Montolit. Masina taiat faianta minimontolit a, taiere carcasa turnata dintr un aliaj special aluminiu masinile sunt destinate utilizatorilor diy dupa taiere, se ridica manerul dispozitivul desprinderea placilor cade in pozitia executa aceasta operatiune picioruse cauciucate anti alune care confera stabilitatea necesara usor folosit caracteristic max taiere in diagonala. Categoria Masini Manuale Taiat Gresie Faianta. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Manuale Taiat Gresie Faianta Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Pentru a incepe, masina de sablat cu abraziv are o capacitate a rezervorului de 8 litri, ceea ce permite utilizatorului sa lucreze eficient o perioada mai lunga de timp fara a fi nevoie de intreruperi..
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului
Masina Sablat Recuperarea Abrazivului

Aceasta functie de recuperare a abrazivului il face potrivit pentru utilizari repetate si economice. De asemenea, sistemul de aspiratie asigura un mediu de lucru curat si sigur, eliminand praful si resturile..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Structura masinii este realizata din aluminiu, asigurand o rezistenta mare, dar greutate redusa. Mesele detasabile din aluminiu faciliteaza curatarea masinii dupa utilizare. Picioarele masinii sunt pliabile..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Discul de taiere are un diametru de 350 mm, ceea ce permite taierea rapida si eficienta a materialului. Cu o adancime de taiere de pana la 120 mm, aceasta masina este ideala pentru lucrarile care necesita..
Masina Polisat
Masina Polisat

Masina de polisat vine echipata cu o perie de polipropilena si un recipient de apa de 13 litri. Peria de polipropilena este ideala pentru curatarea eficienta si sigura a suprafetelor. Recipientul de apa..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Compactorul are un motor in 4 timpi care dezvolta o putere maxima de 4.4 Cp. Aceasta putere il face ideal pentru compactarea unor zone mici, cum ar fi terase, cai de acces, pasarele si altele...
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Fierastraul circular de masa cu glisare pentru taieri inclinate fara acumulatori este un utilaj avansat, ideal pentru lucrari profesionale care necesita precizie si eficienta. Are un design modern si o..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Masina de debitat tije filetante fara acumulator este echipata cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o productivitate si un randament ridicate. Aceasta caracteristica asigura un flux de lucru eficient..
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

Setul de livrare include doi acumulatori de 18V/3Ah, un incarcator rapid, un stift montat, o matrita montata, o cheie speciala de 32 mm, o cheie imbus de 2,5 mm, un plastic termoformat si o valiza de transport...
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este compatibil cu burghie si dalti de tip SDS-MAX, asigurand o utilizare versatila si eficienta. Functia Soft Start este, de asemenea, inclusa, oferind un pornire lenta a motorului,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.