Masina Legat Geanta

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Legat Geanta, un produs Max. Masina portabila, acumulatori, legat fier beton produsa in japonia urmasul masinii success rb. Masina are aceleasi caracteristici ca pana la legaturi mai mare. Masina are viteza legare mare, sub secunda legatura, avand eficienta crescuta si realizand economii importante forta munca. Masina trece sarma, ori p este barele armatura, rezultand sectiune insumata de. Masina leaga fier beton intre si adica intre si combinatii. realizeaza aproximativ legaturi un acumulator. Masina legat fier beton permite utilizatorului operare simpla, singura mana. Durata mare viata masinii legat fier beton se datoreaza motorului fara perii din dotare. Fiabilitatea ridicata, in exploatare si durata lunga viata fac din masinile liderul mondial in domeniu. legaturi rola in functie barelor incar care rapida, minute pentru, minute operarea simpla, singura mana reduce riscul aparitiei bolilor la incheietura mainii acumulator acumulator. sarma. Utilizare legaturi p Categoria Masini Legat Fier Beton.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Pentru a incepe, masina de sablat cu abraziv are o capacitate a rezervorului de 8 litri, ceea ce permite utilizatorului sa lucreze eficient o perioada mai lunga de timp fara a fi nevoie de intreruperi..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Placa este dotata cu amortizoare heavy-duty care impiedica transmiterea vibratiilor la maner si motor. Aceasta caracteristica ajuta la reducerea disconfortului pentru operator, precum si la prevenirea..
Placa Compactoare Rotunda
Placa Compactoare Rotunda

Placa compactoare rotunda este o masina versatila si eficienta, potrivita pentru lucrari de compactare in zone cu spatiu limitat. Cu motorul Honda puternic si dimensiunile sale compacte, aceasta masina..
Pompa Airless Spray Electric
Pompa Airless Spray Electric

Panoul digital este dotat cu o afisare care indica consumul de vopsea si orele de functionare, oferind astfel utilizatorului informatii importante despre performanta pompei si necesitatea unui service sau intretinere...
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Aceasta placa vibranta este ideala pentru lucrarile de reparatii minore si pentru lucrarile de pavaj in industria peisajului dur. De asemenea, placa poate fi utilizata pentru compactarea in zone inguste,..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, acesta are o capacitate de gaurire de pana la 40 mm pentru burghiu si pana la 105 mm pentru corona. Frecventa batailor variaza intre 1450 si 2900 de lovituri..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Acest fierastrau este conceput pentru a realiza caneluri precise si rapide in zidarie. Functia de pornire lenta, numita Soft Start, asigura protectia masinii si a retelei electrice, permite o pornire lenta..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul compact al acestui compresor a fost gandit special pentru a economisi cat mai mult spatiu in atelier. Astfel, indiferent cat de mic sau aglomerat este spatiul de lucru, compresorul se va integra..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Acest aparat este dotat cu accesorii suplimentare, cum ar fi un pachet de furtun, si ofera spatiu de depozitare suplimentar pentru lucruri precum sarma de sudura, electrozi sau alte unelte necesare, facandu-l..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, ciocanul rotopercutor are dimensiuni de 599 x 149 x 287 mm si o greutate de 10.9 kg conform standardelor EPTA. Acesta vine cu un cablu de alimentare de 4 metri..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.