Masa Lucru Placi Ceramice

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masa Lucru Placi Ceramice, un produs Rubi. Masa lucru modulara placi in format mare rubi masa lucru taierea manipularea placilor ceramice format mare utilizand instrumentele ssystem. Barele suplimentare din aluminiu armat confera mesei lucru so rigiditate ridicata stabilitate mare. Oferind acestuia pana. Distana dintre cele bare, realizate din aluminiu, permite utilizatorului sau gaureasca sau taie, fara teama teriora masa in sine. Structura mesei lucru slab, impreuna picioarele nivelare, aduc stabilitate mai mare intregului set. sistemului imbinare fix, asamblarea demontarea mesei s este uoara rapida. Picioarele pliabile, au un sistem securitate care impiedica inchiderea involuntara acestora. picioarele pliate, masa socupa mai puin inalime, astfel incat poate fi depozitat uurina. inalimea lucru mesei de. inalime fost definita un mod voluntar crete ergonomia in toate manevrele incar care descar care materialului transportoarele gama ssy sau fara complementul caruciorului slab. Masa Categoria Mese Lucru.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Caracteristica inovatoare a acestei masini este sistemul de vibratii pneumatice al rezervorului, care permite utilizatorului sa utilizeze granulatii extrem de fine, adecvate pentru curatare si restaurare..
Placa Compactoare Rotunda
Placa Compactoare Rotunda

Masina este echipata cu un motor Honda, care functioneaza pe benzina. Motorul GX 160 are o putere de 3,6 kW 4,9 CP, oferind suficienta putere pentru a-si indeplini sarcinile de compactare in zonele restranse...
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Pe langa avantajele mentionate mai sus, placa are specificatii tehnice solide. Motorul Honda GX160 pe benzina are o putere de 4.1 kW si o turatie de 3200 rpm. Frecventa de lucru este de 5400 vibratii pe..
Pompa Airless Spray Electric
Pompa Airless Spray Electric

Pompa airless este echipamentul ideal pentru aplicarea eficienta a emulsiilor, substraturilor, umpluturilor, grundurilor, vopselelor pe baza de rasini, acrilice, sintetice si latex. Aceasta are o capacitate..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Placa poate fi personalizata cu accesorii suplimentare, cum ar fi un kit de roti integrate pentru a facilita deplasarea sau un tampon poli pentru compactarea pavelelor. Este echipata cu un motor Honda..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, acesta are o capacitate de gaurire de pana la 40 mm pentru burghiu si pana la 105 mm pentru corona. Frecventa batailor variaza intre 1450 si 2900 de lovituri..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul utilizeaza ulei de tip 10W-40, cu gradare 15W-40. Motorul este reversibil si produce vibratii intre 450 si 650 pe minut. Presiunea maxima de compresie este de 10 kN, iar adancimea de compactare este..
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

In ceea ce priveste dimensiunile fizice ale fierastraului, acestea sunt 560x460x1710 mm. Nivelul presiunii acustice LpA este de 85,1 dB (A), iar nivelul puterii sunetului LWA este de 98,1 dB (A). Greutatea..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Unul dintre aspectele importante ale acestui stemuitor este functia Soft Start, care asigura o pornire lenta a masinii, protejand astfel atat aparatul, cat si reteaua electrica. Aceasta inseamna ca stemuitorul..
Dezumidificator Profesional
Dezumidificator Profesional

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, dezumidificatorul are dimensiunile 595 x 530 x 970 mm. Poate functiona intr-un interval de temperatura cuprins intre 5-35 grade C. Capacitatea sa de rezervor..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.