Dezumidificator Profesional

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Dezumidificator Profesional, un produs Scheppach. Dezumidificatorul profesional este un echipament eficient, conceput pentru a preveni formarea ruginii, mucegaiului si petelor in diverse medii. Are un randament mare si poate reduce timpul de uscare a cladirilor noi sau a celor afectate de inundatii. De asemenea, ajuta la regularizarea diferentelor de umiditate intre anotimpuri si contribuie la reducerea costurilor de intretinere si depozitare, precum si la scaderea cerintelor de incalzire.

Dezumidificatorul are un design ergonomic care faciliteaza manevrarea si transportul. Poate fi utilizat in diverse domenii, precum constructii (case, restaurante, pivnite, hoteluri, birouri, sali de sport), conservare (cladiri istorice, biblioteci, arhive, muzee, biserici, galerii de arta), magazine (florarii, coafor, brutarii, magazine de blanuri, uscatorii, curatatorii de rufe), ateliere si depozite (lemn, materiale feroase, hartie, piele, centre de calcul), precum si in industria alimentara si agricultura (conservarea plantelor, producatori de vinuri, fabrici de branza, fabrici de mezeluri, producatori de miere, brutarii, depozitarea cerealelor, ingrasaminte, tutun, paste fainoase, in sere, in zootehnie, etc).

Dezumidificatorul este prevazut cu roti semi-pneumatice mari, care faciliteaza transportul. Dispune de un display si de controale digitale, care permit setarea si monitorizarea parametrilor de functionare. Are o capacitate de dezumidificare automata si vine cu un furtun de 5 metri in dotare.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, dezumidificatorul are dimensiunile 595 x 530 x 970 mm. Poate functiona intr-un interval de temperatura cuprins intre 5-35 grade C. Capacitatea sa de rezervor de apa este de 65 litri. Intervalul de functionare in raport cu umiditatea este de la 26-90 la suta. Volumul de aer circulat este de 400 m3/h. Poate fi utilizat in incaperi de pana la 100 m2. Are o putere de 750 W. Greutatea bruta a echipamentului este de 43 kg, in timp ce greutatea neta este de 39 kg. Categoria Dezumidificatoare Aer Profesionale Industriale.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice Unelte:
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi

Unul dintre punctele forte ale acestui fierastrau este reglarea unghiului de taiere, care poate fi setat pana la 48 grade. Aceasta functie face ca taierea in unghi sa fie foarte usoara si precisa...
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are doua functii de operare: rotatie cu percutie si daltuire. Aceasta il face potrivit atat pentru lucrarile de gaurire, cat si pentru cele de daltuire.Este potrivit pentru burghie..
Compresor Ulei Doi Cilindrii
Compresor Ulei Doi Cilindrii

Cu o putere de 3000 W si o capacitate a rezervorului de 100 L, acest compresor poate functiona la o presiune maxima de lucru de 10 bari. Conexiunile compresorului sunt de tip 3 DL, ceea ce permite controlul..
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Setul de livrare al fierastraului circular include o panza circulara de 260x30x60T, un sac colector pentru praf, un ghidaj paralel, un ghidaj unghiular, o menghina verticala, un capac pentru praf, un capac..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Masina de debitat tije filetante fara acumulator este echipata cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o productivitate si un randament ridicate. Aceasta caracteristica asigura un flux de lucru eficient..
Masina Rindeluit
Masina Rindeluit

Este o masina compacta, usoara si usor de transportat, ceea ce o face ideala pentru utilizarea in diferite locatii. Dispune de un mecanism de prindere excelent, care asigura o finisare perfecta a lucrului...
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Greutatea neta a acestui fierastrau cu banda este de 83 de kg, in timp ce greutatea bruta este de 105 kg, ceea ce il face un instrument destul de greu si puternic...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener CasaIdea. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.