Invertor Sudura

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Invertor Sudura, un produs Jasic. Aparat sudura a, tehnologie inverter. utilizat toate tipurile electrozi, rutilici, bazici, inox, fonta. Foarte util datorita greutatii reduse. volum si consum redus. un reglaj continu al curentului sudura ajutorul potentiometrului reglaj. Amorsare usoara datorita curentului continuu,penetrare buna materialului sudura. Compact, usor si modern. Cuple conectare este dotat ventilator care mar este sudura. Arc force transfer uniform al picaturii sudura la inceputul sudurii, hot start amorsare usoara. Electrozi utilizabili. Clasa izolatie curent maxim in. Set livrare cutie carton transport contine invertor sudura este masa este portelectrod mufe conectare dx cablu masa. cablu portelectrod. ml. Categoria Aparate Sudura. Pentru preturi avantajoase vezi Aparate Sudura Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Aparate Sudura:
Aparat Sudura Racire Apa
Aparat Sudura Racire Apa

Caracteristicile aparatului includ functii avansate precum curentul PULSE, EASY PULSE si BiLEVEL, care permite sudarea in diverse moduri, cum ar fi sudura in 2 sau 4 timpi si in puncte. Parametrii reglabili,..
Aparat Sudura Racit
Aparat Sudura Racit

Un aspect inovativ al acestui aparat de sudura este panoul de control, care este usor de utilizat si intuitiv. Panoul de control ofera un ciclu digital de sudura, care permite utilizatorului sa stabileasca..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Setul de livrare include doi acumulatori 18V/5Ah, care ofera o alimentare de lunga durata. Un incarcator rapid este inclus pentru a reincarca acumulatorii intr-un timp scurt. O valiza de transport este..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

De asemenea, stemuitorul are o limitare a curentului de pornire, ceea ce il protejeaza si mai mult de suprasolicitare. Astfel, aparatul va functiona in conditii optime si durabile de utilizare. Stemuitorul..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina dispune de un magnet puternic care asigura o pozitionare sigura si stabilitate in utilizare. Cu forta magnetica de 950 kg, permite lucrul orizontal, asigurand o fixare ferma si precisa. De asemenea,..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Nivela laser are o capacitate de inclinare de 110 grade in modul orizontal si de 130 grade in modul vertical. Are un numar de 3 linii laser, iar laserul folosit este de clasa 2 cu lungimea de unda de 515..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.