Ferastrau Circular Stationar

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Ferastrau Circular Stationar, un produs Festool. Ferastrau circular stationar. patentat limitatori care se deplaseaza simetric transferul instant al unghiului ajutorul raportorului brat mobil, taieri lungul bisectoarei fara calcule necesare opritori usor fixat, fara chei picioare intermediare inaltarea in functie systaine lungi pot fi sprijinite confortabil in timpul lucrului control electronic adapteaza masina la tipul lucru dispozitiv taiere transversala limitatori subtiri, simetrici, centrati, operare ambidextra taierea sipcilor bordura lungul bisectoarei, fara face calcule taierea marginilor geam, cornise si fasiilor capat, precizie, fara masuratori si calcule taierea usoara colturilor neascutite si ascutite articole incluse panza ferastra circular dinti fini echer reglabil, majorare sym, clema fixare i lucru, scule operare, ambalaj carton. consumata turatia mers in gol min, panza ferastra unghi interior, unghi exterior, inaltime bareta bareta racord aspirator masa. Categoria Fierastraie Circulare. Pentru preturi avantajoase vezi Fierastraie Circulare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice:
Ciocan Demolator Motor Fara Perii
Ciocan Demolator Motor Fara Perii

Unul dintre avantajele principale ale acestui ciocan demolator este motorul fara perii, care asigura un timp maxim de folosire intre servisari. Acest lucru elimina necesitatea de a opri lucrul pentru a..
Set Powerpack
Set Powerpack

Incarcatorul acumulator este utilizat pentru incarcarea acumulatorilor Li-Ion de 18V inclusi in pachet. Masina de gaurit cu percutie are o turatie reglabila la mersul in gol intre 0 - 550/ 0 - 2000 rpm..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul picioarelor compresorului asigura o stabilitate sporita in timpul utilizarii si previne rasturnarea accidentala. Acest aspect este crucial pentru siguranta lucratorilor si pentru o functionare..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca de gradina dispune de un maner de cauciuc pentru o utilizare usoara si confortabila si are un design compact, usor de manevrat. Deschiderea lamelor este ajustabila in doua trepte: 25 mm si 35..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj ofera o serie de caracteristici si specificatii tehnice care fac ca aceasta sa fie potrivita pentru atelierele sau productiile profesionale, datorita performantei..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul utilizeaza ulei de tip 10W-40, cu gradare 15W-40. Motorul este reversibil si produce vibratii intre 450 si 650 pe minut. Presiunea maxima de compresie este de 10 kN, iar adancimea de compactare este..
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Setul de livrare al fierastraului circular include o panza circulara de 260x30x60T, un sac colector pentru praf, un ghidaj paralel, un ghidaj unghiular, o menghina verticala, un capac pentru praf, un capac..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.