Ferastrau Circular Stationar Sanie Glisare

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Ferastrau Circular Stationar Sanie Glisare, un produs Festool. Mobilitate, diversitatea aplicatiilor si rezultatele cele mai bune combinate. Compact, usor, manere transport dispuse ergonomic si infasurator cablu sistem iluminare afisarea exacta liniilor taiere set inclusiv si ca accesori raportor brat mobil preluarea unghiurilor interioare si exterioare unghi inclinare pe ambele parti pana la si unghi taiere pe ambele parti pana la ideal utilizari mobile in aplicatii asamblare taierea placilor si panourilor pana la retezarea baretelor, profilurilor si grinzilor din pana. Potrivirea precizie unghiulara baretelor soclurilor si baretelor acoperire fara calcula in combinatie raportorul brat mobil. Articole incluse panza universala ferastra circular cleme fsz, scule operare, ambalaj carton. consumata turatia mers in gol min, panza ferastrau, stanga unghi inclinare, unghi taiere, racord aspirator masa. la dreapta. Categoria Fierastraie Circulare. Pentru preturi avantajoase vezi Fierastraie Circulare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice:
Ciocan Demolator Motor Fara Perii
Ciocan Demolator Motor Fara Perii

Cu o frecventa de lovire de 1.300 bpm, ciocanul asigura o productivitate maxima in toate aplicatiile de demolare. Indiferent daca lucrati pe un santier sau intr-un mediu industrial, puteti conta pe acest..
Set Powerpack
Set Powerpack

Incarcatorul acumulator este utilizat pentru incarcarea acumulatorilor Li-Ion de 18V inclusi in pachet. Masina de gaurit cu percutie are o turatie reglabila la mersul in gol intre 0 - 550/ 0 - 2000 rpm..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Setul de livrare include doi acumulatori 18V/5Ah, care ofera o alimentare de lunga durata. Un incarcator rapid este inclus pentru a reincarca acumulatorii intr-un timp scurt. O valiza de transport este..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Ciocanul rotopercutor anti-vibratii este un instrument puternic potrivit pentru utilizarea in constructii. Are o putere absorbita de 850 W si este echipat cu functia AVT (Anti-Vibration Technology), care..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este compatibil cu burghie si dalti de tip SDS-MAX, asigurand o utilizare versatila si eficienta. Functia Soft Start este, de asemenea, inclusa, oferind un pornire lenta a motorului,..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Aceasta masina de gaurit ofera cuplu ideal atat pentru gaurile de mici cat si de mari dimensiuni, acoperind aproape toate aplicatiile de gaurire in otel. Este prevazuta cu un sistem de prindere tip Weldon..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.