Electropalan Cablu Trifazic

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Electropalan Cablu Trifazic, un produs Officine Iori. Electropalan, cablu motor trifazic dispozitiv ridicare lucrari. Ascensorul lucrari constructii medii. Structura suport standului se monteaza rapid. Stativ solid si fiabil, care garanteaza eficienta dovedita in timp util. Reductor in baie ulei. Ascensorul include role deplasare pe suportul metalic. include suportul metalic lei tv inclus. Sarcina trifazat motor, motor intensitatea curentului, motor ratie reductie, cablu rupere rezistenta la rupere maxima cablu clasa ridicare alte denumiri palan electric, electro palan, macara electrica, scripete electric, troli electric fabricat in italia officine un producator italian experienta in productia electropalanelor fondat in. Palanele electrice produse respecta cele mai stricte standarde calitate, oferind durata mare viata pe santierele din intreaga lume. Categoria Electropalane Santier. Pentru preturi avantajoase vezi Electropalane Santier Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Electropalane:
Electropalan Macara Cablu Trifazic
Electropalan Macara Cablu Trifazic

Cu dimensiunile sale compacte de 1900x142x350 mm si o greutate de 166 kg, acest electropalan este usor de manevrat si transportat in diverse locatii de lucru. In ceea ce priveste dotarile optionale, acest..
Electropalan Macara Cablu Monofazic
Electropalan Macara Cablu Monofazic

Un alt aspect important al acestui electropalan este scripetele electric. Acesta are un reductor in baie de ulei, care asigura o lubrifiere adecvata si prelungeste durata de viata a motorului. Scripetele..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Ciocanul rotopercutor cu 2 acumulatori Li-ion, 18 V, 5 Ah este echipat cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o productivitate si un randament ridicate. De asemenea, acesta beneficiaza de protectie..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Reductorul si aparatoarea sunt turnate sub presiune din aliaj de aluminiu, ceea ce face ca fierastraul sa fie robust si durabil in timp. Datele tehnice ale fierastraului sunt urmatoarele: putere absorbita..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Acest aparat este dotat cu accesorii suplimentare, cum ar fi un pachet de furtun, si ofera spatiu de depozitare suplimentar pentru lucruri precum sarma de sudura, electrozi sau alte unelte necesare, facandu-l..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, ciocanul rotopercutor are dimensiuni de 599 x 149 x 287 mm si o greutate de 10.9 kg conform standardelor EPTA. Acesta vine cu un cablu de alimentare de 4 metri..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi

Unul dintre punctele forte ale acestui fierastrau este reglarea unghiului de taiere, care poate fi setat pana la 48 grade. Aceasta functie face ca taierea in unghi sa fie foarte usoara si precisa...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.