Compresor Piston Monofazat

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Compresor Piston Monofazat, un produs Fiac. Compresor piston monofazat bar alimentare volum butelie transmisie curea. Debit aer aspirat debit aer refulat ungere ulei trepte compresie turatie constructie orizontala compresor roti la acustica lw un compresor doua pistoane actionat prin curea un motor electric monofazat. un randament imbunatatit, constructie robusta si echipat presostat resetabil automat, manometru, regulator presiune, supapa siguranta, supapa purjare, maner si roti transport. Compresoarele curea sunt compresoare fiablie, recomandate utilizare in vulcanizari, vopsitorii, service auto, productie, etc. Prevazut pompa. Categoria Compresoare Aer. Pentru preturi avantajoase vezi Compresoare Aer Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Masina de sablat este o masina eficienta si usor de utilizat, potrivita pentru diverse aplicatii, cum ar fi curatarea, sablarea, microsablarea, restaurarea si gravarea oricarei suprafete. Cu diversele..
Placa Compactoare Rotunda
Placa Compactoare Rotunda

Latimea de lucru a placii este de 43 cm, iar frecventa de vibratie este de 85 Hz. Aceasta permite compactarea eficienta a solului, asigurand rezultate optime in timpul lucrarilor. Viteza de lucru este..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Bara de ridicare este localizata central pentru a oferi o mai buna manevrabilitate si control asupra utilajului. Aceasta imbunatatire ajuta la un control mai precis al directiei si pozitionarii placi compactoare...
Pompa Airless Spray Electric
Pompa Airless Spray Electric

Panoul digital este dotat cu o afisare care indica consumul de vopsea si orele de functionare, oferind astfel utilizatorului informatii importante despre performanta pompei si necesitatea unui service sau intretinere...
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Latimea de lucru a placii este de 35 cm, ceea ce o face potrivita pentru compactarea in zone inguste. Frecventa vibratoarei este de 95 Hz, iar viteza de lucru este de 26 m/min, asigurand o compactare rapida..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, acesta are o capacitate de gaurire de pana la 40 mm pentru burghiu si pana la 105 mm pentru corona. Frecventa batailor variaza intre 1450 si 2900 de lovituri..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Compactorul are un motor in 4 timpi care dezvolta o putere maxima de 4.4 Cp. Aceasta putere il face ideal pentru compactarea unor zone mici, cum ar fi terase, cai de acces, pasarele si altele...
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Aceste masini pot fi utilizate pentru prelucrarea lemnului, metalului si a altor materiale. Fierastraul cu banda GBS 305 UG poate fi utilizat pentru taieturi drepte, neregulate sau curbate in forma, in..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

De asemenea, stemuitorul are o limitare a curentului de pornire, ceea ce il protejeaza si mai mult de suprasolicitare. Astfel, aparatul va functiona in conditii optime si durabile de utilizare. Stemuitorul..
Dezumidificator Profesional
Dezumidificator Profesional

Dezumidificatorul are un design ergonomic care faciliteaza manevrarea si transportul. Poate fi utilizat in diverse domenii, precum constructii (case, restaurante, pivnite, hoteluri, birouri, sali de sport),..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.