Ciocan Demolator Motor Fara Perii

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Ciocan Demolator Motor Fara Perii, un produs Milwaukee. Ciocanul demolator cu motor fara perii, este echipat cu un motor de 2.200 W care asigura o putere mare de demolare. Energia de impact a ciocanului este de 42 J, ceea ce il face potrivit pentru sarcini grele la demolare. Ciocanul are o prindere hexagonala de 28 mm, ceea ce il face compatibil cu o gama variata de burghie si accesorii. Greutatea acestuia este de 22 kg, ceea ce il face usor de manevrat si manevrabil.

Unul dintre avantajele principale ale acestui ciocan demolator este motorul fara perii, care asigura un timp maxim de folosire intre servisari. Acest lucru elimina necesitatea de a opri lucrul pentru a inlocui sau repara periile motorului. Pentru a imbunatati confortul utilizatorului, ciocanul este echipat cu sistem AVS (Anti-Vibratii). Acest sistem flotant permite sculei sa se sprijine de corp fara a simti vibratiile, reducand astfel considerabil oboseala utilizatorului.

Tehnologia de constructie a corpului anti-vibratii permite utilizatorului sa lucreze zi de zi fara a se expune pericolelor asociate cu vibratiile excesive. De fapt, ciocanul are cea mai scazuta vibratie din clasa sa de 22 kg, masurata la doar 4,7 m/s2, astfel incat poate fi utilizat confortabil timp de 8 ore pe zi. Ciocanul demolator mai este prevazut cu un al treilea maner aditional, care ofera un control maxim atunci cand ridicati scula intre spargeri si aplicatii. Aceasta caracteristica este utila mai ales atunci cand operati cu sarcini grele.

Cu o frecventa de lovire de 1.300 bpm, ciocanul asigura o productivitate maxima in toate aplicatiile de demolare. Indiferent daca lucrati pe un santier sau intr-un mediu industrial, puteti conta pe acest ciocan pentru a face fata celor mai dificile sarcini de demolare. Cu o constructie robusta, ciocanul este proiectat pentru a functiona in medii dure si pentru a rezista uzurii. Este potrivit pentru lucrul cu beton, piatra, caramizi si alte materiale de constructii.

Un alt avantaj practic este lungimea cablului de alimentare de 6 m, care permite lucrul intr-un spatiu de pana la 113 m2 fata de o sursa de energie. Ciocanul demolator cu motor fara perii, modelul este o scula puternica, fiabila si confortabila de utilizat. Cu o energie de impact mare, o constructie robusta si o serie de caracteristici inovatoare, aceasta scula este potrivita pentru orice sarcina de demolare. Categoria Ciocan Demolator.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice:
Set Powerpack
Set Powerpack

Masina de insurubat cu impact are o turatie reglabila la mersul in gol intre 1700/2000/2500/2000 rpm si o rata de impact intre 2400/2600/3100/2600 ipm. Cuplul maxim variaza intre 40/120/300/120 Nm. Este..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Setul de livrare include doi acumulatori 18V/5Ah, care ofera o alimentare de lunga durata. Un incarcator rapid este inclus pentru a reincarca acumulatorii intr-un timp scurt. O valiza de transport este..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Precizia de masurare a acestei nivele laser este de 1 mm la distante de peste 10 metri, asigurand astfel o precizie ridicata in masuratori. Aceasta poate fi utilizata intr-un interval de temperatura cuprins..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Cu ajutorul foarfecii electrice, cu acumulatori de 2x18V Li-Ion, puteti realiza cu usurinta lucrari in gradina, precum curatarea lastarilor si a crengilor cu un diametru maxim de 33 mm. Aceasta foarfeca..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Ciocanul rotopercutor anti-vibratii este un instrument puternic potrivit pentru utilizarea in constructii. Are o putere absorbita de 850 W si este echipat cu functia AVT (Anti-Vibration Technology), care..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

De asemenea, ciocanul demolator este dotat cu functia Soft NoLoad, care reduce turatia motorului atunci cand acesta functioneaza la relanti, permitand diminuarea vibratiilor masinii. Aceasta este o functie..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.