Aspirator

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Aspirator, un produs Nilfisk. Aspirator industrial aero nilfisk ae cel mai mic model din aero, design compact si caracteristici usor folosit, precum sistemul curatare filtrelor push clean si depozitare convenabila accesoriilor. Aparatul are randament bun la aspirare si prezinta si varianta optionala container din in, carucior solid si maner ridicare. Ae mare ajutor la pastrarea aerului si imprejurimilor curate si reducerea nivelului general zgomot. Compacte, usoare si robuste, aspiratoarele ae medii umede si uscate pot fi transportate usor in orice locatie, exempl masina. Dupa terminarea unei sarcini curatenie, containerul poate fi golit fie prin aru care a sacului filtr textil sau prin bascularea containerului ajutorul manerului ridicare care se regas este la unele dintre modele. push clean curatarea filtrelor impiedica scaderea performantelor si contribuie la sporirea productivitatii in timpul curateniei. usor pozitat deoarece exista mai multe pozitii disponibile furtu Categoria Aspiratoare. Pentru preturi avantajoase vezi Aspiratoare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Curatenie:
Masina Frecat Aspirat Impinsa
Masina Frecat Aspirat Impinsa

Designul si constructia acestei masini se bazeaza pe tehnologia Nilfisk demonstrata, garantand o crestere a productivitatii zilnice in diverse locatii precum birouri, magazine, hoteluri, scoli, spitale..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Setul de livrare nu include incarcator si acumulatori. Aceasta dispune de un motor puternic si rezistent de 36V, alimentat de doi acumulatori de 18V. Foarfeca este compatibila cu acumulatorii de 18V cu..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj, 350 W are o serie de specificatii tehnice care o fac sa se evidentieze in domeniu. Aceasta functioneaza la o frecventa de aproximativ 50 Hz si are un motor..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Compactorul are un motor in 4 timpi care dezvolta o putere maxima de 4.4 Cp. Aceasta putere il face ideal pentru compactarea unor zone mici, cum ar fi terase, cai de acces, pasarele si altele...
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Pentru a asigura un mediu de lucru curat si sigur, fierastraul circular este echipat cu un sistem de colectare a prafului. Acest sistem este inclus in setul de livrare si contribuie la mentinerea locului..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.