Masina Frecat Aspirat Impinsa

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Frecat Aspirat Impinsa, un produs Nilfisk. Este o masina de curatat aspirat pardoseli cu sistem Ecoflex, ce are o latime de 430 mm si o capacitate de 30 litri. Compacta si foarte manevrabila, este ideala pentru curatarea eficienta a pardoselilor.

Designul si constructia acestei masini se bazeaza pe tehnologia Nilfisk demonstrata, garantand o crestere a productivitatii zilnice in diverse locatii precum birouri, magazine, hoteluri, scoli, spitale si alte spatii de lucru. Performanta ridicata si constanta a masinii este asigurata de puntea de frecat de 43 cm, ce poate fi echipata cu o perie sau un pad, in functie de nevoile de curatare.

Sistemul Ecoflex al masinii asigura absorbtia superioara a apei, datorita racletei curbate. Rezultatul este o pardoseala perfect uscata si puteti mentine un ritm de lucru bun pentru o perioada lunga de timp, de pana la 4 ore de functionare continua, spaland si uscand pe o baterie complet incarcata. De asemenea, masina poate functiona pana la 100 de minute inainte de a fi necesar umplerea rezervorului de solutie.

Utilizarea masinii este usoara si nu necesita multa instruire. Cele 4 roti asigura o manevrare facila a masinii, iar butonul OneTouch activeaza toate functiile cu un singur clic. In plus, setarile de curatare pot fi schimbate usor cu ajutorul celor 3 butoane de pe panoul de control.

Aceasta masina este disponibila atat in varianta cu baterie, cat si cu cablu. Varianta cu baterie poate fi achizitionata si cu tractiune, pentru a maximiza ergonomia si confortul utilizatorului in timpul utilizarii masinii. Categoria Masini Aspirat Curatat Podele.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Curatenie:
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Una dintre caracteristicile cheie ale acestui ciocan demolator este functia AVT (Anti-Vibration Technology) care reduce vibratiile, asigurand astfel un confort sporit in timpul utilizarii. Sistemul de..
Dezumidificator Profesional
Dezumidificator Profesional

Dezumidificatorul este prevazut cu roti semi-pneumatice mari, care faciliteaza transportul. Dispune de un display si de controale digitale, care permit setarea si monitorizarea parametrilor de functionare...
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Unul dintre avantajele acestui compresor este rezervorul sau mare de 200 de litri, care asigura rezerve mari de aer. Acest lucru este deosebit de util in activitatile care necesita o utilizare continua..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Setul de livrare nu include incarcator si acumulatori. Aceasta dispune de un motor puternic si rezistent de 36V, alimentat de doi acumulatori de 18V. Foarfeca este compatibila cu acumulatorii de 18V cu..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj, 350 W are o serie de specificatii tehnice care o fac sa se evidentieze in domeniu. Aceasta functioneaza la o frecventa de aproximativ 50 Hz si are un motor..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.