Aspirator Profesional

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Aspirator Profesional, un produs Ghibli Whirbel. Aspirator powe aspirator echipat motoare ultima generatie asigura un raport performanta consum optim si care pot fi actionate individual datorita puterii mari aspiratie se preteaza si aspirarea deseurilor grele din sticla, metal, etc utilizarea in birouri, hoteluri, restaurante, unitati revice, etc dotat filtr textil praf si filtr nylon echipat flotor protectia motorului la aspirarea lichidelor cablu alimentare furtun maner, tub aspiratie cromat duza ingusta duza pardoseli perie rotunda filtr textil joben aspirare umeda da debit aer actionare alimentare fir retea alimentare aspiratie umed uscata subpresiune maxima mbar manevrabilitate si stabilitate deosebite, fiind echipat maner impingere, roti pivotante in faa doua roi mari pe partea din spate cuva din otel inoxidabil. Categoria Echipamente Curatenie.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Curatenie:
Masina Frecat Aspirat Impinsa
Masina Frecat Aspirat Impinsa

Sistemul Ecoflex al masinii asigura absorbtia superioara a apei, datorita racletei curbate. Rezultatul este o pardoseala perfect uscata si puteti mentine un ritm de lucru bun pentru o perioada lunga de..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica este o alegere ideala pentru cei care cauta o masina performanta, eficienta si usor de utilizat pentru gaurirea in otel. Cu caracteristici si accesorii de calitate,..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul picioarelor compresorului asigura o stabilitate sporita in timpul utilizarii si previne rasturnarea accidentala. Acest aspect este crucial pentru siguranta lucratorilor si pentru o functionare..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Lungimea de unda a fasciculului luminos este de 515 nm / 650 nm, ceea ce asigura un nivel optim de vizibilitate. In plus, nivela laser dispune de 3 moduri de selectare a luminozitatii: economic, normal..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca de gradina dispune de un maner de cauciuc pentru o utilizare usoara si confortabila si are un design compact, usor de manevrat. Deschiderea lamelor este ajustabila in doua trepte: 25 mm si 35..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Masina cantareste doar 5,6 kg, ceea ce o face portabila si usor de manevrat. Setul de livrare al masinii include un bolt, o cheie, 3 distantiere si o valiza de transport, asigurand astfel o experienta..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.