Aparat Multifunctional

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Aparat Multifunctional, un produs Intensiv. Aparat multifunctional cut intensiv aparat multifunctional sudare intensiv cut aparat multifunctional invertor ct, urmatoarele functii sudura taiere plasma sudura este fabricat avand la baza tehnologia mosfet, tehnologie consacrata in domeniu. permite reducerea lor gabarit si greutatea aparatului oferind totodata un control precis al curentului sudura taiere prin intermediul microprocesoarelor electronice. Domeni utilizare aparatul recomandat ateliere productie si reparatii, lucrari intretinere si montaj. Panoul aparatului usor folosit find echipat potentiometr preselectarea curentului sudura taiere, fara trepte. Kit livrare pistolet sudura sudura electrod nefuzibil wolfram, in mediu gaz protector, argon pur pistolet taiere plasma cablu este portelectrod sudura electrod invelit cablu este masa recomandari la taierea plasma capacitatea unui aparat debitat jet plasma reprezinta cea mai mare materialului care aparatul poate efectua penetrarea acestuia. Ca Categoria Aparate Sudura. Pentru preturi avantajoase vezi Aparate Sudura Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Aparate Sudura:
Aparat Sudura Racire Apa
Aparat Sudura Racire Apa

Datele tehnice ale aparatului includ o tensiune de alimentare de 380 V si o gama de curent reglabila intre 10 si 250 A. Curentul la 60% este de 115 A, iar aparatul poate utiliza electrozi cu dimensiuni..
Aparat Sudura Racit
Aparat Sudura Racit

Aparatul este un invertor trifazat, care asigura o alimentare stabila si puternica. Display-ul digital incorporat ofera utilizatorului informatii precise si usor de citit despre setarile de sudura. Acest..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Cu un model compact si usor, masina este foarte manevrabila si usor de manevrat in orice spatiu. Acest lucru faciliteaza utilizarea si permite utilizatorului sa execute sarcinile cu precizie si precizie...
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina dispune de un magnet puternic care asigura o pozitionare sigura si stabilitate in utilizare. Cu forta magnetica de 950 kg, permite lucrul orizontal, asigurand o fixare ferma si precisa. De asemenea,..
Masina Gaurit Coroana Diamantata
Masina Gaurit Coroana Diamantata

O caracteristica importanta este protectia impotriva suprasarcinii. In cazul in care ambreiajul patineaza, masina se va decupla automat pentru a preveni deteriorarea coroanei diamantate sau a motorului...
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Cu un nivel de presiune acustica de 100 dB(A) si un nivel de putere sonora de 111 dB(A), acest ciocan are o zgomotul moderat in timpul functionarii. Nivelul de vibratii este de 19.5 m/s², ceea ce indica..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul dispune de un opritor lateral, care poate fi reglat in mod confortabil prin intermediul unui con expandabil cu autocentrare. Acest aspect permite realizarea unor gauri precise si bine aliniate,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.