Pistol Pneumatic Batut Cuie

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Pistol Pneumatic Batut Cuie, un produs Senco. Pistol pneumatic batut cuie bn semipro nsculele pneumatice semipro sunt concepute sarcini usoare precum si utilizatorii semi profesionisti care au nevoie sau foloseasca sculele in mod frecvent. Sculele pneumatice semipro series sunt dotate piedica butonului actiune maxima utilizatorului. Sculele pneumatice din semipro beneficii. Construit la standarde cele mai inalte ofera un desgin modern fabricat din inalta calitate. Bate cuie fara floare pana. Control ajustabil al adancimii. Maner confortabil. Carcasa din aluminiu. Indicator reincar carepistolul utilizeaza cuie de. lungimea aplicatii asamblare mobilier sertare dulapurirame tablouri elemente decorative. Categoria Pistoale. Pentru preturi avantajoase vezi Pistoale Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Pneumatice:
Set Capsatoare Pneumatice
Set Capsatoare Pneumatice

Mecanismul de alimentare cu aer comprimat permite utilizatorului sa capseze cu usurinta si rapid diverse materiale, cum ar fi lemnul, placile de gips-carton sau materiale textile. Prin simpla apasare a.
Ciocan Batut Cuie
Ciocan Batut Cuie

Modul de operare secvential permite precizie, in timp ce modul de operare continua ofera utilizatorului viteza in lucrul. Sistemul de percutie mecanic, comparativ cu cel cu gaz, asigura performante constante.
Pistol Batut Cuie
Pistol Batut Cuie

Rozeta de ajustare a adancimii de bataie a cuielelor: Pistolul este echipat cu o rozeta de ajustare a adancimii de bataie a cuielelor, permitand utilizatorului sa regleze adancimea cuiului in functie de.
Pistol Batut Cuie
Pistol Batut Cuie

Aplicatiile acestui pistol sunt variate. Este adecvat pentru constructii generale, cum ar fi ridicarea de structuri de lemn, montarea de schele sau cofraje. De asemenea, este foarte util in asamblarea.
Ciocan Batut Cuie Profile Pregaurite
Ciocan Batut Cuie Profile Pregaurite

Modul de operare secvential ofera o executie mai precisa a fixarii cuiului, in timp ce modul secvential cu frecventa mare asigura un echilibru optim intre precizie si viteza. Ciocanul utilizeaza un sistem.
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Limitatorul de cuplu este o caracteristica de siguranta care opreste automat functionarea masinii in momentul in care intampina rezistenta excesiva, cum ar fi intalnirea cu un obiect solid sau armatura...
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Una dintre caracteristicile sale remarcabile este functia AVT (Anti-Vibration Technology), care reduce vibratiile produse in timpul utilizarii. Aceasta este realizata prin intermediul unui sistem de amortizare..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este o alegere excelenta pentru cei care cauta unelte puternice si fiabile pentru lucrari de constructii si renovari. Cu caracteristicile sale avansate si performantele ridicate,..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Acest fierastrau este conceput pentru a realiza caneluri precise si rapide in zidarie. Functia de pornire lenta, numita Soft Start, asigura protectia masinii si a retelei electrice, permite o pornire lenta..
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Lungimea benzii de taiere este de 2240 mm, iar latimea benzii poate fi aleasa intre 6, 13 si 16 mm, in functie de necesitatile utilizatorului. De asemenea, nivelul de presiune acustica in timpul functionarii..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.