Ciocan Batut Cuie

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Ciocan Batut Cuie, un produs Dewalt. Ciocanul de batut cuie cu 2 turatii motor fara perii XR Li-Ion 18V fara acumulatori este un instrument puternic si versatil. Doua trepte de viteza sau nivele de putere permit optimizarea pistolului pentru a bate cuie de diferite lungimi. Acesta beneficiaza de o autonomie mai mare, poate trage mai repede si are un recul mai mic atunci cand bate cuie mai scurte. Tehnologia motorului fara perii colectoare asigura puterea necesara pentru a bate cuie de 90mm in lemn de esenta moale si cuie de 63mm in lemn dur.

Modul de operare secvential permite precizie, in timp ce modul de operare continua ofera utilizatorului viteza in lucrul. Sistemul de percutie mecanic, comparativ cu cel cu gaz, asigura performante constante in temperaturi cuprinse intre -20°C si 50°C, avand cerinte minime de intretinere/service. Acest ciocan de batut cuie este liderul clasei sale datorita nivelului redus de vibratii si zgomot, asigurand astfel o protectie deosebita utilizatorului.

Magazia de cuie cu un unghi de 30-34 grade este complexa si va accepta majoritatea cuielor in banda cu cap D si cu cap descentrat de pe piata. Carligul rotativ de agatare la curea sau pe grinda asigura o portabilitate sporita si flexibilitate pe santier. Adancimea de batere a cuielor se regleaza foarte usor folosind doar degetul mare. Durabilitatea si vizibilitatea sunt sporite datorita protectiei contra-zgarieturilor. Designul ergonomic al sculei permite potrivirea usoara si rapida a cuiului in centrul stalpului de 400mm.

Sistemul de operare fara aer comprimat asigura o reducere semnificativa a costurilor. Deblocarea cuiului se face rapid, fara unelte ajutatoare, sporind randamentul in munca. Acumulatorii va permit sa lucrati in siguranta si fara inconvenientele cauzate de cablul sau furtunul de alimentare. Contactorul de siguranta impiedica actionarea accidentala a ciocanului, iar mecanismul de blocare al tragerii previne descarcarea atunci cand magazia de cuie este goala.

Echiparea standard include un carlig rotativ pentru agatare la curea si o protectie anti-zgariere. Categoria Pistoale.
Pentru preturi avantajoase vezi Pistoale Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Pneumatice:
Set Capsatoare Pneumatice
Set Capsatoare Pneumatice

Mecanismul de alimentare cu aer comprimat permite utilizatorului sa capseze cu usurinta si rapid diverse materiale, cum ar fi lemnul, placile de gips-carton sau materiale textile. Prin simpla apasare a.
Pistol Batut Cuie
Pistol Batut Cuie

Rozeta de ajustare a adancimii de bataie a cuielelor: Pistolul este echipat cu o rozeta de ajustare a adancimii de bataie a cuielelor, permitand utilizatorului sa regleze adancimea cuiului in functie de.
Pistol Batut Cuie
Pistol Batut Cuie

Magazie pentru cuie din material durabil: Pistolul este dotat cu o magazie rezistenta care poate stoca un numar mare de cuie. Acest lucru reduce timpul de inlocuire si creste eficienta muncii. Maner ergonomic:.
Ciocan Batut Cuie Profile Pregaurite
Ciocan Batut Cuie Profile Pregaurite

Utilizarea acumulatorilor permite lucrul in siguranta si elimina acest inconvenientele legate de cabluri sau furtunuri de alimentare. Astfel, puteti beneficia de o libertate de miscare sporita si puteti.
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Capacitate insurubare - suruburi obisnuite/de rezistenta: M12-M30/M10-M24, ceea ce face ca masina sa fie potrivita pentru o gama larga de aplicatii de insurubare. Portscula: 3/4 inch, asigura compatibilitatea..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Aceasta masina de gaurit ofera cuplu ideal atat pentru gaurile de mici cat si de mari dimensiuni, acoperind aproape toate aplicatiile de gaurire in otel. Este prevazuta cu un sistem de prindere tip Weldon..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Designul ergonomic si greutatea redusa fac ca folosirea foarfecii sa fie foarte usoara si confortabila, chiar si pe o perioada indelungata. Cu ajutorul tehnologiei XPT (EXTREME PROTECTION TECHNOLOGY),..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Aceasta masina ofera adancimi mari de frezare la o greutate redusa, ceea ce o face usor de manevrat si controlat. Reductorul si aparatoarea masinii sunt turnate sub presiune din aliaj de aluminiu, asigurand..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este un instrument puternic si robust, echipat cu caracteristici inovatoare si accesorii utile, care il fac ideal pentru lucrarile de demolare si spargere in constructii si industrie...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.