Masina Taiat Disc Diamantat Mediu Umed

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Masina Taiat Disc Diamantat Mediu Umed, un produs Dewalt. Masina de taiat cu disc diamantat in mediu umed este un echipament profesional conceput special pentru a realiza taierea precisa a materialelor de constructii cum ar fi gresie, faianta, placi de beton, granit, si travertin.

Unul dintre aspectele speciale ale acestei masini este sistemul de ghidaj din otel inoxidabil integrat in structura care permite utilizatorului sa realizeze taieri precise. Cu ajutorul acestui sistem de ghidaj, se pot obtine rezultate de taiere de calitate superioara.

Un alt aspect important al acestei masini este consola de rulare tip A, care asigura capacitatea de taiere de pana la 610 mm. Aceasta masina are o greutate redusa, ceea ce ii permite sa fie foarte usor de transportat si asamblat de catre o singura persoana.

Pentru a permite taierea la adancimea dorita, masina este dotata cu o caracteristica de taiere in profunzime si un sistem integrat de taiere in unghi intre 22,5 si 45 de grade. Aceasta functionalitate permite utilizatorului sa faca taieturi adanci pentru prizele electrice sau alte scopuri specifice.

Masina de taiat cu disc diamantat este prevazuta cu duze duble de racire cu apa, care pot fi reglate pentru a directiona optima apei pe disc. Acesta ajuta la micsorarea pulverizarii si aburirii. Sertarele laterale si posterioare detasabile pentru colectarea apei pot fi plasate pe masina pentru a recupera apa pulverizata.

Pentru o curatare mai usoara, sistemul de taiere este detasabil, astfel incat sa se poata curata in mod eficient, fara a intampina obstacole. Masina beneficiaza de un ghidaj de taiere cu doua pozitii (90 si 45 de grade) care faciliteaza alinierea perfecta pentru colturi.

Masina dispune de un dispozitiv integrat portabil pentru curentul rezidual, asigurand o protectie imbunatatita a utilizatorului. Acesta este intrerupatorul automat care intrerupe alimentarea cu curent in cazul in care exista un pericol iminent.

Este un echipament profesional, perfect pentru a taia materiale de constructii variate cu precizie si eficienta. Dotata cu caracteristici si accesorii speciale, aceasta masina reprezinta o alegere ideala pentru profesionistii din domeniul constructiilor. Categoria Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu..
Pentru preturi avantajoase vezi Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu. Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu.:
Masina Debitat Metal Carburi
Masina Debitat Metal Carburi

Baza larga din otel: Este dotata cu o baza foarte larga din otel, care asigura o zona de lucru mai mare si o stabilitate sporita in timpul utilizarii. Aceasta baza robusta permite realizarea unor taieturi.
Ferastrau Taiere Inclinata Statie
Ferastrau Taiere Inclinata Statie

Functia de blocare a debitarii cu actiune cam face setarea mai rapida si mai usoara, permitand utilizatorului sa regleze rapid unghiurile de taiere intre 0-50 grade la stanga si 0-60 grade la dreapta..
Masina Debitat Lemn Aluminiu
Masina Debitat Lemn Aluminiu

Ghidajul posterior al masinii este inalt si stabil, ceea ce imbunatateste precizia in toate aplicatiile de taiere in unghi. Acest lucru inseamna ca veti obtine taieturi precise si uniforme intr-o varietate de unghiuri..
Masina Debitat Banda
Masina Debitat Banda

Pentru a asigura curatenia si siguranta in timpul operatiilor, masina este echipata cu o cupla pentru extragerea prafului. Aceasta ofera o protectie suplimentara impotriva particulelor de praf, mai ales.
Ferastrau Circular Culisant
Ferastrau Circular Culisant

Ghidajul de pe masa superioara, complet metalic, este dotat cu un sistem de blocare cu cama, care asigura o precizie maxima in timpul lucrului. Acest ghidaj permite utilizatorului sa fixeze obiectul de.
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Setul de livrare include un maner lateral, o unitate wireless, un tub de vaselina, un limitator de adancime, un material textil de curatat si doua acumulatori Li-ion cu indicator de 18 V si 5,0 Ah. De..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Setul de livrare include un bolt, o cheie, trei distantiere si o valiza de transport. Aceste accesorii completeaza utilajul si faciliteaza utilizarea si transportul acestuia...
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Cu o presiune maxima de 10 bari si o putere de 3000 W, compresorul Guede 01747 ofera performante impresionante. Aceasta inseamna ca poate fi utilizat pentru o varietate de sarcini, cum ar fi umflarea pneurilor,..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Calitatea ridicata a acestui aparat poate fi observata inca de la prima utilizare. Sudura finala obtinuta este impecabila, neteda si stabila, oferind rezultate evidente imediat dupa terminarea lucrarii...
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Cu un nivel de presiune acustica de 100 dB(A) si un nivel de putere sonora de 111 dB(A), acest ciocan are o zgomotul moderat in timpul functionarii. Nivelul de vibratii este de 19.5 m/s², ceea ce indica..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.