Ferastrau Taiere Inclinata Statie

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Ferastrau Taiere Inclinata Statie, un produs Dewalt. Ferastraul debitor cu taiere inclinata 54V este echipat cu un motor puternic de 2x 54V, care ofera suficienta putere si timp de functionare pentru aplicatii de constructii solicitante. Acest ferastrau este conceput pentru a fi alimentat de la o sursa de alimentare principala, utilizand un adaptor de alimentare.

Ferastraul are o performanta de taiere remarcabila, avand capacitatea de a taia atat profile mici, cat si cherestele mari de constructie, cu dimensiuni de pana la 110 x 303 mm. Este construit pentru a rezista in conditii grele si are capacitatea de a fi reglat complet pentru a mentine precizia pe toata durata de viata a sculei.

Designul acestui ferastrau include o masa si o sina de ghidaj, care asigura o precizie si stabilitate de lunga durata in timpul taierii. Este usor de utilizat ca debitor si permite efectuarea de taieturi inclinate, facand instrumentul rapid si simplu de schimbat de la un set de taiere la altul.

Functia de blocare a debitarii cu actiune cam face setarea mai rapida si mai usoara, permitand utilizatorului sa regleze rapid unghiurile de taiere intre 0-50 grade la stanga si 0-60 grade la dreapta. Designul compact si usor al acestui ferastrau il face usor de transportat pe santier, desi are o capacitate enorma.

Pentru o aliniere rapida si precisa a lamei de taiere, acest ferastrau este echipat cu un indicator de taiere a liniei XPS Shadow, care ilumineaza piesa de lucru si elimina necesitatea ajustarilor manuale. Ferastraul are, de asemenea, o noua setare a opritorului cu eliberare rapida, care permite setarea precisa si simpla a unghiurilor de taiere de pana la 49 grade atat la stanga, cat si la dreapta.

Pentru aplicatii de canelare si rabatare, ferastraul are un opritor inovator, care permite reglarea adancimii de taiere. Pentru a asigura precizie maxima la taierea materialelor cu latimea de pana la 345 mm, ferastraul este prevazut cu sine orizontale liniare, care utilizeaza ghidaje din bronz.

Controlul excelent al prafului asigura indepartarea eficienta a prafului si a detritusului din zona de taiere, pastrand o vizibilitate buna asupra liniei de taiere. Gardul mare cu alunecare duala asigura un sprijin maxim in taieturi mari de material la orice unghi sau combinatie de unghiuri. Categoria Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu..
Pentru preturi avantajoase vezi Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu. Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu.:
Masina Debitat Metal Carburi
Masina Debitat Metal Carburi

Baza larga din otel: Este dotata cu o baza foarte larga din otel, care asigura o zona de lucru mai mare si o stabilitate sporita in timpul utilizarii. Aceasta baza robusta permite realizarea unor taieturi.
Masina Debitat Lemn Aluminiu
Masina Debitat Lemn Aluminiu

Masina de debitat este dotata cu un mecanism integrat pentru blocarea unghiului de taiere la diferite grade precum 15, 25, 30 si 45 grade. Acest mecanism va permite sa setati unghiurile dorite in mod rapid.
Masina Debitat Banda
Masina Debitat Banda

Masina de debitat cu banda 749W 155mm are o constructie rigida din aluminiu turnat, ceea ce ii confera rezistenta si durabilitate. Aceasta este proiectata pentru a realiza taierea diverselor materiale,.
Debitor Masa Lucru
Debitor Masa Lucru

Debitorul este livrat cu o cupla de reductie a prafului, care ajuta la mentinerea unei zone de lucru curate si sigure. De asemenea, este inclusa o piesa de impins, care asigura protectia utilizatorului.
Ferastrau Circular Culisant
Ferastrau Circular Culisant

Capacitatea de taiere transversala a acestui ferastrau este impresionanta, oferind o latime de taiere de pana la 285mm. Acest lucru permite utilizatorului sa realizeze taieturi complexe si sa lucreze cu.
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Aceasta nivela laser este compatibila cu acumulatori CXT si ofera un timp de functionare de pana la 28 de ore cu un acumulator CXT BL1041B de 10,8V / 4,0Ah. Astfel, utilizatorul poate beneficia de o autonomie..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Masina cantareste doar 5,6 kg, ceea ce o face portabila si usor de manevrat. Setul de livrare al masinii include un bolt, o cheie, 3 distantiere si o valiza de transport, asigurand astfel o experienta..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Manerul este cauciucat si moale, oferind o prindere sigura si confort ridicat in utilizare. Acest lucru este important pentru a putea manevra cu precizie si control ciocanul in timpul lucrarilor de demolare...
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Acest model este adecvat pentru utilizarea cu burghie si dalti SDS-MAX, permitand utilizatorului sa efectueze diverse lucrari de foraj si decopertare a betonului sau a altor materiale de constructie. Capacitatea..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.