Ferastrau Taiere Inclinata Statie

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Ferastrau Taiere Inclinata Statie, un produs Dewalt. Ferastraul debitor cu taiere inclinata 54V este echipat cu un motor puternic de 2x 54V, care ofera suficienta putere si timp de functionare pentru aplicatii de constructii solicitante. Acest ferastrau este conceput pentru a fi alimentat de la o sursa de alimentare principala, utilizand un adaptor de alimentare.

Ferastraul are o performanta de taiere remarcabila, avand capacitatea de a taia atat profile mici, cat si cherestele mari de constructie, cu dimensiuni de pana la 110 x 303 mm. Este construit pentru a rezista in conditii grele si are capacitatea de a fi reglat complet pentru a mentine precizia pe toata durata de viata a sculei.

Designul acestui ferastrau include o masa si o sina de ghidaj, care asigura o precizie si stabilitate de lunga durata in timpul taierii. Este usor de utilizat ca debitor si permite efectuarea de taieturi inclinate, facand instrumentul rapid si simplu de schimbat de la un set de taiere la altul.

Functia de blocare a debitarii cu actiune cam face setarea mai rapida si mai usoara, permitand utilizatorului sa regleze rapid unghiurile de taiere intre 0-50 grade la stanga si 0-60 grade la dreapta. Designul compact si usor al acestui ferastrau il face usor de transportat pe santier, desi are o capacitate enorma.

Pentru o aliniere rapida si precisa a lamei de taiere, acest ferastrau este echipat cu un indicator de taiere a liniei XPS Shadow, care ilumineaza piesa de lucru si elimina necesitatea ajustarilor manuale. Ferastraul are, de asemenea, o noua setare a opritorului cu eliberare rapida, care permite setarea precisa si simpla a unghiurilor de taiere de pana la 49 grade atat la stanga, cat si la dreapta.

Pentru aplicatii de canelare si rabatare, ferastraul are un opritor inovator, care permite reglarea adancimii de taiere. Pentru a asigura precizie maxima la taierea materialelor cu latimea de pana la 345 mm, ferastraul este prevazut cu sine orizontale liniare, care utilizeaza ghidaje din bronz.

Controlul excelent al prafului asigura indepartarea eficienta a prafului si a detritusului din zona de taiere, pastrand o vizibilitate buna asupra liniei de taiere. Gardul mare cu alunecare duala asigura un sprijin maxim in taieturi mari de material la orice unghi sau combinatie de unghiuri. Categoria Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu..
Pentru preturi avantajoase vezi Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu. Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu.:
Masina Debitat Metal Carburi
Masina Debitat Metal Carburi

Taieturi curate si constante: Se diferentiaza prin capacitatea sa de a realiza taieturi precise si constante in adancime pe toata durata de functionare a lamei. Acest aspect este esential pentru realizarea.
Masina Debitat Lemn Aluminiu
Masina Debitat Lemn Aluminiu

Masina de debitat este dotata cu un mecanism integrat pentru blocarea unghiului de taiere la diferite grade precum 15, 25, 30 si 45 grade. Acest mecanism va permite sa setati unghiurile dorite in mod rapid.
Masina Debitat Banda
Masina Debitat Banda

Un alt avantaj al acestei masini este reglajul pentru taiere oblica, care permite un unghi de inclinare a lamei intre 0 si 45 de grade. De asemenea, ghidajul paralel poate fi conectat pe ambele margini.
Masina Taiat Disc Diamantat Mediu Umed
Masina Taiat Disc Diamantat Mediu Umed

Masina de taiat cu disc diamantat este prevazuta cu duze duble de racire cu apa, care pot fi reglate pentru a directiona optima apei pe disc. Acesta ajuta la micsorarea pulverizarii si aburirii. Sertarele.
Debitor Masa Lucru
Debitor Masa Lucru

Debitorul este livrat cu o cupla de reductie a prafului, care ajuta la mentinerea unei zone de lucru curate si sigure. De asemenea, este inclusa o piesa de impins, care asigura protectia utilizatorului.
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Ciocanul rotopercutor cu 2 acumulatori Li-ion, 18 V, 5 Ah este echipat cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o productivitate si un randament ridicate. De asemenea, acesta beneficiaza de protectie..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

In ceea ce priveste nivelurile de zgomot, nivelul presiunii acustice in mersul in gol este de 91 dB(A), iar nivelul puterii sonore in mersul in gol este de 100 dB(A). Vibratiile produse de fierastrau sunt..
Masina Debitat Zidarie
Masina Debitat Zidarie

Masina de debitat zidarie este o masina de taiat profesionala cu o putere absorbita de 2.400 W. Este echipata cu un disc de taiere cu un diametru de 305 mm si o adancime de taiere de 100 mm. Aceasta dispune..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

In ceea ce priveste garniturile de lant, acest stemuitor poate utiliza garnituri cu diametre de 30, 40 si 50 de milimetri. Aceasta ofera versatilitate si flexibilitate in utilizarea echipamentului, potrivindu-se..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.