Masina Debitat Statie Incarcare

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Masina Debitat Statie Incarcare, un produs Dewalt. Masina de debitat este un ferastrau portabil cu o constructie usoara si optimizata, avand doar 22 kg. Acesta este cel mai usor ferastrau portabil din clasa sa. Carcasa din otel protejeaza ferastraul in cazul loviturilor pe santier.

Sistemul de ghidare cu pinion si cremaliera, cu blocare in fata si in spate, si cu scala foarte exacta face ca acest ferastrau sa fie extrem de precis si usor de utilizat. Permite utilizatorului sa obtina taieri precise si curate.

Fierastraul are o masa robusta si este echipat cu un motor puternic de 54V care asigura performante ridicate in toate aplicatiile. Cu acest motor puternic, ferastraul poate taia rapid si eficient materialele dure.

Sistemul de ghidare ofera o capacitate de despicare mare, ceea ce inseamna ca acest ferastrau este potrivit pentru taieri de precizie si taieri de dimensiuni mari. Poti sa tai cu usurinta materiale groase si grele.

Bancul din aluminiu turnat asigura precizie si acuratete in timpul taierilor. Acesta mentine o suprafata plana si stabila pentru a obtine taieri precise.

Masina de debitat este echipat cu un acumulator de 6.0Ah si 54V, care ofera o autonomie ridicata. Acest acumulator este complet compatibil cu alte scule electrice cu acumulatori de 18V din gama XR. De asemenea, permite alimentarea unor scule electrice de mare putere datorita voltajului de 54V.

Comparativ cu sculele cu cablu electric, aceasta masina de debitat ofera portabilitate mare, fara a face compromisuri la putere sau autonomie. Astfel, utilizatorii pot beneficia de mobilitate si performante ridicate in acelasi timp. Categoria Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu..
Pentru preturi avantajoase vezi Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu. Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu.:
Masina Debitat Metal Carburi
Masina Debitat Metal Carburi

Ax de debitare si ghidaj reglabil: Axul de debitare al masinii are un diametru de 25.4 mm, permitand montarea diverselor discuri pentru metal. De asemenea, ghidajul masinii este mare si foarte usor reglabil,.
Masina Debitat Lemn Aluminiu
Masina Debitat Lemn Aluminiu

Masina de debitat este echipata cu un motor puternic, cu inductie de 1300 W, care este protejat de praf si asigura o utilizare indelungata fara necesitatea interventiilor de service. Acest lucru este deosebit.
Ferastrau Taiere Inclinata Statie
Ferastrau Taiere Inclinata Statie

Ferastraul debitor cu taiere inclinata 54V este echipat cu un motor puternic de 2x 54V, care ofera suficienta putere si timp de functionare pentru aplicatii de constructii solicitante. Acest ferastrau.
Debitor Masa Lucru
Debitor Masa Lucru

Un alt avantaj al acestui debitor este gradarea mare si clara a blocarii aparatoarelor din fata si din spate. Aceasta faciliteaza ajustarile rapide si precise pentru a obtine rezultate perfecte. Debitorul.
Masina Debitat Banda
Masina Debitat Banda

Rotile de mari dimensiuni pentru banda sunt centrate si confectionate din aluminiu. Acestea sunt captusite cu cauciuc pentru a asigura operatii silentioase si exclude patinarea benzii pe roata de ghidare..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Aceasta nivela laser este compatibila cu acumulatori CXT si ofera un timp de functionare de pana la 28 de ore cu un acumulator CXT BL1041B de 10,8V / 4,0Ah. Astfel, utilizatorul poate beneficia de o autonomie..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Masina are o greutate de 3,7 kg, ceea ce o face usor de manevrat si greu de utilizat pe termen lung. Usurinta de utilizare si manevrabilitatea sunt sporite de agatatoarele de curea, care permit utilizatorului..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Aceasta foarfeca electrica este ideala pentru profesionisti dar si pentru pasionatii gradinaritului. Cu o eficienta ridicata la taiere si functii precum pornirea Soft Start si ungerea automata a lantului,..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Cu un nivel de zgomot de 91 dB(A), acest ciocan rotopercutor are un nivel redus de presiune acustica, asigurand un mediu de lucru mai confortabil. Nivelul de putere sonora este de 102 dB(A), iar nivelul..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este echipamentul ideal pentru demolarea zidurilor si a structurilor solide. Cu o putere absorbita de 1300 W, acest ciocan demolator ofera o forta impresionanta de percutie de 17,2J..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.